TNG
El/Mekanikingenjör till EuroMaint Rail i Nässjö

El/Mekanikingenjör till EuroMaint Rail i Nässjö

Erfaren el/mekanikingenjör till EuroMaint Rails projekt i Nässjö!

Lockas du av en roll där du kan använda dina kunskaper till att definiera åtgärder och garantera driften på fordonen? Trivs du i en teknisk roll där du planerar garantiåtaganden?
Då kan detta vara en spännande utmaning för dig! EuroMaint Rail söker en el/mekanikingenjör som skall jobba i ett projekt med garantier och underhåll i Nässjö. Sök redan idag, vi går igenom ansökningarna löpande!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig en tjänst med goda utvecklingsmöjligheter. Vill du arbeta i en framåtsträvande organisation med en tydlig vision att vara Nordens ledande leverantör av underhållstjänster för spårtrafikbranschen så har du hittat rätt.

Hos oss får du möjlighet att utveckla din kompetens och arbeta med intressanta arbetsuppgifter inom tekniska utredningar och riskanalyser. Du blir en del av en platt organisation med snabba beslutsvägar där du får möjlighet att vara med och påverka samt bidra till ett positivt klimatavtryck.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Ny Teknik
Ny Teknik

Dina arbetsuppgifter

Du medverkar till att garantiteamet uppfyller de avtalsenliga målen och projektets interna mål samt att du ska vara delaktig i att identifiera och definiera åtgärder och mål för att garantera driften, underhållet och tillgängligheten på fordonen. Du blir den som planerar och övervaka så att avhjälpande och förebyggande åtgärder får avsedd effekt samt att resurser nyttjas på bästa sätt för att upprätthålla garantiåtagandet.

Övriga arbetsuppgifter som förekommer är: 

Värt att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Tillträde sker i Juni 2024. Efter introduktionen är arbetet natt- eller dagtid. Då arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten krävs godkänd medicinsk hälsoundersökning och drogtest innan en eventuell anställning kan påbörjas.
Vi önskar få din ansökan på engelska då du kommer att rapportera till en engelsktalande chef.

Våra förväntningar

Lär känna EuroMaint Rail AB – din framtida arbetsgivare

Euromaint är marknadsledande inom tågunderhåll i Sverige. Våra kvalificerade tekniska tjänster ser till att våra kunders fordonsflottor rullar och fungerar på bästa sätt. Utöver underhålls- och ombyggnadstjänster erbjuder vi reservdelsförsörjning, fordonsmodifiering och komponentservice. Vår kompetens omfattar alla typer av spårburna fordon för person- och godstrafik samt vissa infrastrukturarbeten. Vi har 20 verkstäder utspridda över hela landet, från Luleå i norr till Malmö i söder, plus två i Norge. Hos oss arbetar många av Sveriges främsta specialister inom underhåll av järnvägsfordon. Euromaint har en omsättning på ca 1,5 miljarder kronor och cirka 1 000 medarbetare (2022). Sedan 2019 ägs Euromaint av den börsnoterade spanska tågtillverkaren CAF. Vill du veta mer om oss? Besök www.euromaint.se.

Avstånd till arbetsplatsen

Lokstallarna 1 Nässjö. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

EuroMaint Rail AB

Karriärtips från Paula Claesson – din rekryterare

Paula Claesson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • EuroMaint Rail AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Paula Claesson


EuroMaint Rail AB

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vi önskar din ansökan på engelska. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-12-27