TNG
Kvalitets – och miljökoordinator till Laxå

Kvalitets – och miljökoordinator till Laxå

Kvalitets- och miljökoordinator med brinnande intresse för hållbarhet till expansiva Elisolation i Laxå!

Vill du arbeta i ett familjärt, expansivt och lönsamt företag med starka ägare? Har du tidigare erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete och ett stort intresse för hållbarhet? Bra! Till en ny roll på Elisolation söker vi nu dig som ska driva utvecklingen av företagets kvalitets- och miljöledningssystem med inriktning mot hållbarhet.

Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Elisolation är bearbetande leverantör av härd, termoplaster och högtemperaturmaterial som just nu befinner sig i en expansiv fas. Företaget ingår i Söderbergföretagen, en industrikoncern med dotterbolag inom tre affärsområden, plast, plåt och infrastruktur vilket ger Elisolation en finansiell styrka och möjligheter till utveckling.

Hos Elisolation får du ta ett eget ansvar och blir en viktig kugge i företagets fortsatta utveckling. Du kommer till en platt organisation med korta beslutsvägar. Elisolation är ett familjärt företag med fokus på kunden. Du får ta ett stort eget ansvar och driva frågor vad gäller kvalitet / miljö och hållbarhet samt driva förbättringar inom kvalitets- och miljöledningssystemet.

Under 2024 kommer Elisolation utveckla och fokusera på hållbarhet där du kommer att ansvara för implementering, uppföljning och vidareutveckling. Till din hjälp kommer alla företag inom koncernen att samverka i detta arbete.

Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Arbetet kommer att ske lokalt men även i samarbete med övriga företag i koncernen. I rollen rapporterar du kvalitets- och miljöfrågor direkt till kvalitetschefen och frågor gällande hållbarhet till VD. 

Våra förväntningar

Vi söker dig med relevant bakgrund och erfarenhet av kvalitets/miljöarbete inom en producerande verksamhet. Du har ett stort intresse för att utveckla administrativa processer och goda kunskaper om vilka verktyg som finns i ett modernt affärssystem samt hur dessa appliceras effektivt i verksamheten.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid ditt intresse för att driva miljö- och kvalitetsarbetet med fokus på hållbarhetsfrågor. Som person strävar du efter att nå utmanande mål och tar ansvar för att uppgifter slutförs i tid. Du skapar, uppmuntrar och genomför nya strategier och idéer som gör arbetsplatsen bättre, stödjer affärstillväxten samt förbättrar processer. 

Vidare bör du även ha goda kunskaper i engelska eftersom du bland annat i denna roll har många interna och externa kontaktytor. 

Lär känna Elisolation – din framtida arbetsgivare

Våra kunder finner man främst inom områdena elektroindustri, maskinbyggare, tillverkare av apparater och tekniskt underhåll. Vi är en platt och snabbrörlig organisation som sitter i fina lokaler nära till E20. På Elisolation är vi ett 35-tal medarbetare. Industrikoncernen Söderbergföretagen J AB består av 16 st bolag med dotterbolag inom tre affärsområden, plast, plåt och infrastruktur. Koncernen omsätter 2 MDR SEK och har c:a 700 medarbetare.

Avstånd till arbetsplatsen

Venavägen 1, Laxå. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Eva Sahlin – din rekryterare

Eva Sahlin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Elisolation valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Eva Sahlin


Elisolation

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-02-29