TNG
Nyexaminerad Elektronikkonstruktör till Linköping

Nyexaminerad Elektronikkonstruktör till Linköping

Vill du jobba med spännande konstruktionsprojekt? Vi söker en nyexaminerad Elektronikkonstruktör till ett högteknologiskt företag

Vi söker vi dig som är utbildad Elektronikkonstruktör / Elektronikingenjör med stort teknisk intresse till ett uppdrag hos vår kund i Linköping. Här får du möjlighet att utvecklas i din roll som Elektronikkonstruktör och vara delaktig i hela kedjan från start till mål i konstruktionsarbetet.

Detta är ett konsultuppdrag på minst 6 månader med mycket goda chanser till att bli överrekryterad. Du är till en början anställd hos oss på TNG och hyrs ut som konsult till kunden med ambitionen att bli överrekryterad.

Placering är i Linköping.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Vi förstår att du antagligen vill veta mer om arbetsplatsen men av olika skäl är namnet på företaget inledningsvis konfidentiellt. Låter jobbet intressant i sin helhet bör du absolut söka idag, så tar vi dina frågor i sinom tid.

I detta uppdrag finns goda möjligheter till överrekrytering hos kunden i Linköping.

Jobbet passar bra för dig som nyligen examinerad och redo att starta din karriär!

Våra förväntningar

För denna tjänst behöver du ha en relevant utbildning inom Elektronikkonstruktion och kunskaper inom CAD-verktyg. Du kan med fördel vara nyexaminerad eller med något års erfarenhet, vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din motivation. Med fördel har du ett stort tekniskt intresse. Meriterande är om du har kunskaper inom Python. 

Vi värdesätter att du som person är självgående, kommunikativ, initiativtagande och arbetar med effektiv problemlösning. Du ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Du har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor. 

För detta uppdrag behöver du ha kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift. 

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll samt Svenskt medborgarskap.

Lär känna TNG Tech – din framtida arbetsgivare

TNG Tech, som är en del av TNG, är specialister på fördomsfri rekrytering med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på hela TNG arbetat fram över tid. Hos oss blir du en betydelsefull medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG Tech – här får inte fördomar stå i vägen för din verkliga potential!

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Kungsgatan 8, Örebro. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Jenny Nilsson – din rekryterare

Jenny Nilsson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Vi på TNG Tech tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och säkerställer att du som konsult har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Jenny Nilsson


TNG Tech

Lön enligt kollektivavtal
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG Tech och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-02-28