TNG
Processutvecklare till SAAB Dynamics AB

Processutvecklare till SAAB Dynamics AB

SAAB Dynamics AB i Linköping söker en processutvecklare inom test och kvalitet. Läs mer nedan och sök tjänsten redan idag.

Har du erfarenhet av testutveckling, GTE? Har du kanske arbetat som avdelningschef, utvecklingschef eller verksamhetsutvecklare inom området tidigare? Motiveras du av utmaningar inom testutveckling och vill vara en ledande kraft i att påverka befintliga och ta fram konceptuella processer? Då är detta tjänsten för dig, SAAB Dynamics söker nu en processutvecklare inom test,process och kvalitet som ska se över deras process och hitta förbättringsåtgärder samt hjälpa till att implementera dem.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Här har du möjlighet att bidra med din gedigna kompetens inom test- och processutveckling. I rollen som processutvecklare test/kvalitet kommer du ha en avgörande position genom att säkerställa högsta kvalitet och ha stor påverkan i innovationsprocessen samt till en stabil efterföljande serieproduktion.

Du kommer inledningsvis att bli anställd som konsult via TNG och uthyrd till vår kund SAAB Dynamics AB i Linköping. Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en schysst arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Uppdraget är på obestämd tid, för rätt person kan det leda till fastanställning hos SAAB Dynamics AB. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Testutveckling
-Utveckla och implementera testutrustning, särskilt inom GTE, med fokus på att ändra och höja nivån på vår befintliga utrustning.
-Optimering inom testflöde, du kommer att vara en central gestalt i att optimera testprocesserna.

Processförändring och nivåanpassning
-Omforma befintliga processer för att förbättra effektiviteten och kvaliteten i testarbetet.
-Anpassa nivån på testutrustningen för att möta kraven för framstående produkter och projekt.

Analys och Dokumentation
-Analysera nuvarande testprocesser och -utrustning för att identifiera styrkor, svagheter, möjligheter och hot.
-Tillämpa statistiska metoder för att säkerställa stabilitet i fixturering och testmiljö.
-Dokumentera och rapportera resultat för att guida förbättringsinitiativ.

Kontaktskapande och Projektstyrning
-Identifiera och etablera kontakt med nyckelpersoner inom testområdet.
-Fungera som kontaktperson för olika projekt och projektgrupper.

Ytterligare ansvarsområden kan tillkomma och förändras under uppdragets gång. 

Värt att veta

Arbetstidsmåttet är 40h/veckan och du har möjlighet att delvis arbeta hemifrån. Eftersom detta är en verksamhetsnära roll ser vi dock helst att du prioriterar att arbeta på plats i Linköping. Flexibel arbetstid tillämpas och resor förekommer, till Karlskoga samt till leverantörer. Du lägger själv upp planeringen och genomförandet av resorna.

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag men för rätt person kan det bli aktuellt med fastanställning. 

För kännedom; inför kontraktssignering sker en säkerhetsprövning. 

Våra förväntningar

För att vara aktuell för denna position bör du ha:

Svenska och engelska i tal och skrift är också ett krav för denna position. 

Lär känna SAAB Dynamics AB – din framtida arbetsgivare

Saab är ett ledande försvars- och säkerhetsföretag med uppdrag att hjälpa nationer att skydda sin befolkning och bidrar till trygghet för människor och samhällen. Med 20 000 talangfulla medarbetare utvecklar Saab teknik och lösningar för en säkrare, mer hållbar och mer rättvis värld.

På Dynamics delar alla medarbetare ett och samma uppdrag: att skapa förutsättningar för ett tryggt samhälle. Oavsett om det handlar om missilsystem, undervattensteknik, kamouflagelösningar, understödsvapen, träningssystem eller fältsjukhus är du som jobbar med oss en del av vår mission. Vi jobbar i nära samarbete med att utveckla, tillverka och underhålla våra världsledande produkter, system och lösningar till kunder över hela världen. Om du är intresserad av vilka förmåner som du kan ta del av som anställd på Saab i Sverige, kan du läsa om dem här.

Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut.

Saab är ett företag där människan står i centrum. Vi har en god arbetsmiljö där vi stöttar och hjälper varandra att göra vårt bästa. Kontinuerligt lärande, välmående, karriär- och talangutveckling är exempel på områden där vi alltid arbetar hårt för att säkerställa att du som medarbetare får de möjligheter som du behöver.

Avstånd till arbetsplatsen

Bröderna Ugglas gata, Linköping. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Linnea Wäringe – din rekryterare

Linnea Wäringe

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Vi på TNG Tech tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och säkerställer att du som konsult har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Linnea Wäringe


SAAB Dynamics AB

Lön enligt kollektivavtal
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. På TNG Tech är vi specialister på kompetensbaserad, vetenskaplig och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-04-28