TNG
Teknisk säljsupport till Sikama i Stockholm

Teknisk säljsupport till Sikama i Stockholm

Sikama AB söker en teknisk säljsupport inom produkthantering sin anläggning i Skogås, Stockholm. Läs mer nedan.

Har du studerat någon teknisk linje, kanske är du utbildad ingenjör? Har du kanske någon praktisk erfarenhet från någon teknisk roll? Vill du arbeta i en rådgivande roll där du får utveckla din tekniska kompetens samtidigt som du hjälper andra och dessutom arbeta i ett växande bolag med korta beslutsvägar? Då kan rollen som teknisk säljsupport inom produkthantering hos Sikama AB i Skogås 20 minuter från Stockholm passa dig! Välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Sikama AB säljer produkter för hantering av gaser och vätskor. Den stora produktbredden med pumpar, flödesmätare, slang, kopplingar, filter och service har gjort att de idag fungerar som totalleverantör för många av deras kunder. I rollen som teknisk säljsupport inom produkthantering spelar du därför en väldigt viktig roll. 

Sikamas kultur är varm, familjär, prestigelös och lyhörd. Nära samarbete mellan funktioner är en självklarhet och gemensamma luncher är mer regel än undantag. Nöjda medarbetare är ett måste och därför erbjuder Sikama utöver kollektivavtal; 6 veckors semester, lunchförmån, rikskuponger, flexibla arbetstider och möjlighet till remote-arbete. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
6 v semester
6 v semester
Flextid
Flextid
Lunchförmån
Lunchförmån

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk säljsupport inom produkthantering har du en viktig funktion där du agerar som länken mellan Sikamas leverantörer och kunder. Sikama är ett bolag i tillväxtfas där alla hjälps åt och du kommer arbeta nära säljteamet där du bidrar med din spetskompetens för olika produktfrågor. Då du kommer ha ägandeskap över olika leverantörsprocesser är det viktigt att du håller dig uppdaterad inom branschen och nya produkter.

Som teknisk säljsupport inom produkthantering kommer du bland annat:

Värt att veta

Du kommer att tillhöra ett team på fyra personer och du rapporterar till ansvarig produktchef. Då Sikama samarbetar med många leverantörer utomlands, kan även resor förekomma i arbetet. Sikama tillämpar flextid och har sin verksamhet i Skogås, 20 minuter söder om Stockholm. 

Våra förväntningar

För att var aktuell för rollen ser vi att du har:


Har du någon praktisk erfarenhet, gärna inom industrier med tekniska inslag och/eller språkkunskaper inom tyska eller italienska ses det som meriterande.

Utöver ovanstående lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas och vara framgångsrik i denna roll ser vi därför att du har god samarbetsförmåga och är strukturerad eftersom rollen innebär många kontaktytor samt stor informationsbearbetning. Det är också viktigt att du är kommunikativ, prestigelös och engagerad. 

Lär känna Sikama AB – din framtida arbetsgivare

Sikama AB har sedan 1968 marknadsfört och sålt produkter för hantering av gaser och vätskor. Den stora produktbredden med pumpar, flödesmätare, slang, kopplingar, filter och service har gjort att vi idag fungerar som totalleverantör för många av våra kunder. Vi levererar även systemlösningar för bl a dosering, tankning och övervakning.

Huvudkontoret ligger i Skogås, ca 20 minuter söder om Stockholm. Vi är idag 18 anställda och med över 40 miljoner i omsättning.

Vår värdegrund utgår från Kundfokus, Engagemang, Flexibilitet och vi levererar med kompetens och kvalitet. Det är medarbetarna i Sikama, som med engagemang och samarbete, driver företaget framåt vilket gör det naturligt för företaget att satsa på medarbetarna.

Därför trivs vi på Sikama AB...

Det första som slog mig när jag började på Sikama var att alla i personalen var väldigt glada och verkade uppenbarligen trivas väldigt bra med att jobba på Sikama. För mig var det en mycket bra signal. När jag nu jobbat där ett tag förstår jag också varför. Jag har kommit till ett företag med en platt organisation med högt i tak där alla som vill säga något får göra det och de blir lyssnade på. Du känner dig sedd och det är en familjär känsla. Personligen kände jag mig välkommen från dag 1!

Jerker Edgren, Teknisk Säljare/Sales Engineer

Avstånd till arbetsplatsen

Speditionsvägen 17, 142 50 Skogås. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Linnea Wäringe – din rekryterare!

Linnea Wäringe

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Sikama AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Linnea Wäringe


Sikama AB

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-04-16