TNG
Utvecklare till CAB Healthcare i Göteborg

Utvecklare till CAB Healthcare i Göteborg

En roll som utvecklare på ett företag med en egen produkt - Kuralink!

Arbetsgivare CAB Healthcare AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-23
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Maria Tedsjö
Vi låter din potential och kompetens avgöra din framtid, inte magkänsla eller fördomar.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

En roll som utvecklare på ett företag med en egen produkt - Kuralink!

Har du några års erfarenhet från systemutveckling och trivs att arbeta både backend och frontend? Trivs du att arbeta i team där man tillsammans når bästa lösningen? Bra! Då kan du vara en av de utvecklare vi söker till expanderande CAB Healthcare AB. Företaget är nu i en tillväxtfas och kommer inom kort flytta till nya, fräscha lokaler centralt i Göteborg!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På CAB Healthcare får du arbeta med en produkt som underlättar kommunikationen och bokningsflödet mellan försäkringsbolag och vårdgivare. Du kommer till ett företag med ett starkt kund- och medarbetarfokus där du får möjlighet att ta ett stort eget ansvar och att utvecklas i din yrkesroll.

CAB Healthcare AB erbjuder plattformen Kuralink, som länkar samman vårdbeställare och vårdgivare.
Kuralink erbjuder en bokning- och kommunikationsplattform för skadehantering inom privat hälso- och sjukvård.
Vårdgivare och vårdbeställare som försäkringsbolag, företagshälsor och nätverkspartner använder
plattformen för bokningar och beställning av hälso- och sjukvårdsärenden med koppling till sjukvårdsförsäkring.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

På CAB Healthcare arbetar man agilt och tillsammans i team. Just nu är man i en stor utvecklingsfas där man ska bygga om backend och frontend samt modernisera sin drift. Teamet ansvarar för att utveckla nya moduler, underhålla befintliga system samt hjälpa kunderna med integrationer till andra system. Vi söker både dig med fördjupade kunskaper i backend och även en person med tyngdpunkt inom frontend.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ingå i vårt utvecklingsteam som består av it-arkitekter, interaktionsdesigners, systemutvecklare och testare som leds av vår produktutvecklingschef. Här är alla delaktiga i hela utvecklingskedjan - från förädling av kundens krav till leverans av färdig produkt.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom utveckling och som idag arbetar i .Net och databasvana.

Du har lätt för att samarbeta med andra och förmågan att säga din åsikt och bidra med kunskap och idéer. Vi ser också att du tar stort eget ansvar med ett intresse att utvecklas i din yrkesroll.

CAB Healthcare AB

CAB Healthcare AB

Innovativa och entreprenöriella drivkrafter finns i vårt DNA vilket genomsyrar vårt arbetssätt. Det speglar sig i vårt sätt att arbeta transparent i företaget från ledningsgrupp till varje enskild kollega. Vår företagskultur ger förutsättningar för att nya synsätt och idéer ska få ta plats. Det gör att vi trivs med att ta oss an nya utmaningar som vi gärna löser tillsammans och med våra kunder.
Vi vet att kompetens och ambition kommer i olika skepnader och att mångfald ger oss förutsättningar att vara en dynamisk arbetsplats som uppmuntrar till kreativitet och nytänkande. Både hos den enskilde individen, och hos oss som team. Vi tror på att alla kollegor besitter kreativa förmågor som kan bidra till utveckling.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Arbetsgivare CAB Healthcare AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-23
Maria Tedsjö
Vi jobbar med arbetspsykologiska tester för att lyfta din potential. Objektivt och fördomsfritt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Maria Tedsjö

0709764895

Placering

Torsgatan 5 b, Göteborg

Räkna ut avståndet till jobbet