TNG
Office Support till Ortoma AB i Göteborg

Publicerat

Office Support till Ortoma AB i Göteborg

Trivs du med en blandning av administrativa och praktiska arbetsuppgifter? Ortoma söker en Office Support till Göteborg

Är du en flexibel och engagerad person som gillar att ha varierande arbetsuppgifter? Vill du vara en del av ett dynamiskt team där ingen dag är den andra lik? Då kan du vara den vi söker till vår nya Office Support roll!

Till vår kund Ortoma söker vi dig som är redo för ett konsultuppdrag och som kan börja omgående.
Välkommen med din ansökan. Vi har löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Du blir anställd av oss på TNG och jobbar som konsult under uppdragets period som är sex månader med goda chanser att gå över i en anställning hos Ortoma. Ortoma erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med trevliga kollegor. Vi har mycket att göra och du blir en viktigt del i teamet i att få det dagliga uppgifterna på plats.  

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som Office Support hos oss kommer du att ha en central roll i vårt dagliga arbete och vara beredd på att hantera en mängd olika uppgifter. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att inkludera:

Värt att veta

Tjänsten är på heltid och du förväntas vara på kontoret varje dag då tjänsten innefattar mycket praktiskt jobb. Kontoret ligger i Mektagonen på Mölndalsvägen. Arbetstid 8.00-17.00.  

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

Lär känna TNG – din framtida arbetsgivare

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Avstånd till arbetsplatsen

Falkenbergsgatan 3 Göteborg. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Paula Claesson – din rekryterare

Paula Claesson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Vi på TNG tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och säkerställer att du som konsult har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Paula ClaessonTNG

Lön enligt kollektivavtal
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-06-30