TNG
Butikssäljare el till Ahlsell i Gislaved

Butikssäljare el till Ahlsell i Gislaved

Drivs du av kundbemötande och försäljning i butik? Sök rollen som butikssäljare hos Ahlsell i Gislaved i Småland.

Motiveras du av att arbeta som säljare i butik och gillar att hjälpa kunderna i deras köpprocess? Till Ahlsells butik i Gislaved söker vi nu en butikssäljare inom el som med sin öppenhet och flexibilitet bidrar till att leverera service till våra kunder. Som butikssäljare möter du våra kunder direkt i butiken och bistår med rådgivning inom alla varusegment. Att du dessutom blir en del av Sveriges största säljkår med välkända produkter och en logistik i världsklass gör rollen extra spännande!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som butikssäljare på Ahlsell är du en del av en marknadsledande organisation med en entreprenörsanda. På Ahlsell är du en del av Sveriges största säljorganisation. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle.

Du erbjuds en arbetsplats som präglas av samarbete och teamkänsla, goda utvecklingsmöjligheter och frihet under ansvar. Vi arbetar tillsammans på Ahlsell för att göra det enkelt för våra kunder - vi kallar det One Ahlsell.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som butikssäljare hos Ahlsell överträffar du våra kunders förväntningar genom att leverera bästa tänkbara service och stödja kunderna med rådgivning i butiken. Dina arbetsuppgifter är bl a att: 

Värt att veta

Tjänsten är heltid. Din arbetsplats är Ahlsells butik i Gislaved och dina arbetstider är mån-fre kl. 07:00 - 16:00. Du arbetar nära dina kollegor som består av butikssäljare och butikschef. Vi ser gärna att du kan starta relativt omgående, helst i mitten av september och därför är det av stor vikt att du ansöker så snart du kan. 

Våra förväntningar

För att bli framgångsrik i rollen som butikssäljare söker vi dig med motivationen att bidra till butikens utveckling. Det är önskvärt att du arbetat i en liknande roll inom försäljning av varor och kundbemötande. Har du ett intresse för eller erfarenhet inom el är det meriterande. Det är även meriterande om du har truckkort. 

Du har datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. 

Som person är du positiv, lösningsorienterad och flexibel. Du är stresstålig och levererar service av hög kvalité till kunderna. Vidare bidrar du till butikens resultat och teamets samarbete genom din goda laganda. 

Lär känna Ahlsell Sverige AB – din framtida arbetsgivare

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 31 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs! Läs gärna mer om oss på www.ahlsell.se

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Mårtensgatan 35, Gislaved. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Ahlsell Sverige AB

Söktips från Anna Nydahl – din rekryterare!

Anna Nydahl

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Ahlsell Sverige AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Anna Nydahl


Ahlsell Sverige AB

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-08-28