TNG
Byggprojektledare till SSAB i Oxelösund

Byggprojektledare till SSAB i Oxelösund

Nu söker vi en byggprojektledare som ska driva mindre och större uppdrag inom fastighet och anläggning i Oxelösund.

Resan mot att bli ett fossilfritt stålföretag pågår inom SSAB och vi befinner oss i en spännande tillväxtfas. Vi står inför många spännande förändringar i och med att metallurgin ska förnyas och söker en teknikintresserad byggprojektledare. Vi behöver förstärka vår avdelning Facility Management och söker dig som har erfarenhet av projektledning inom anläggning eller fastighet. Som byggprojektledare kommer du samordna, driva och följa upp nya byggprojekt avseende infrastrukturen inom omställningsprojektet samt utveckla befintliga anläggningar i Oxelösund. Är du redo att förändra stålindustrin så är det hos oss du ska vara! Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Förutom vårt attraktiva förmånspaket och möjligheten att arbeta remote så erbjuder vi dig möjligheten att vara med på vår fossilfria resa för ett hållbart samhälle. Genom satsningen kan Sveriges totala koldioxidutsläpp minska med cirka 10 procent och Finlands med motsvarande 7 procent. Ambitionen är att i stort sett ta bort koldioxidutsläppen kring 2030.

Vi erbjuder goda möjligheter till att utvecklas både i din yrkesroll och också en möjlighet till utökat ansvar i andra roller. Då vi finns på flera orter finns även möjlighet till intern rörlighet.

Som byggprojektledare arbetar du tätt ihop med erfarna och kompetenta medarbetare. Du har ett brett kontaktnät både internt och externt och har kontakt bland annat med leverantörer, entreprenörer, fastighetsförvaltningen, strategiavdelningen, drift och underhåll samt medarbetare inom produktion.

Distansarbete
Distansarbete
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som byggprojektledare har du ytterst ansvar över tid, ekonomi och kvalité över projekten. Du säkerställer rätt resurser och leder och fördelar arbetet. Du ansvarar för hela processen från planering till slutbesiktning. Dina arbetsuppgifter kommer framför allt bestå av:

Projektens storlek varierar från större till mindre åtaganden. För rätt person finns möjligheten att ta en huvudprojektledarroll. 

Värt att veta

Du ingår i ett team av projektledare och rapporterar till avdelningschefen för gruppen Facility Management. Tjänsten är placerad i Oxelösund men för rätt person finns goda möjligheter att arbeta remote.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har flera års erfarenhet som projektledare inom anläggning eller fastighet, gärna inom processindustrin. Du är van att förhandla och har god erfarenhet av både upphandling och kontraktsskrivning av entreprenörer. Som byggprojektledare har du haft ansvar över projektering och arbetat med riskanalyser. Vidare har du goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt. 

Har du haft ansvar över förstudie så är det meriterande. Det är också meriterande om du är certifierad projektledare.

Vi söker dig som är resultatorienterad, lyhörd och ödmjuk. Du är stabil, har lätt för att fatta beslut och kan dyka i detaljer samtidigt som du har ett helhetsperspektiv. Vidare är du bra på att bygga relationer, skapa förtroende och är trygg med att leda andra.

Lär känna SSAB – din framtida arbetsgivare

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har 15000 anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. www.ssab.com

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Aspaleden 2. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

SSAB

Söktips från Malin Thoresson – din rekryterare!

Malin Thoresson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • SSAB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.
Malin Thoresson


SSAB

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-05-31