TNG
Erfaren Drifttekniker till Scandinavian Biogas

Erfaren Drifttekniker till Scandinavian Biogas

Expansiva Scandinavian Biogas söker en erfaren Drifttekniker / Underhållstekniker till sin anläggning Södertörn i Stockholm

Har du erfarenhet av arbete som drifttekniker från processindustrin? Då kan detta vara rollen för dig! Scandinavian Biogas söker en drifttekniker till sin anläggning för biogasproduktion Södertörn i Huddinge.
Biogasbranschen genomgår just nu ett teknikskifte - från produktion av komprimerad fordonsgas till produktion av förvätskad metan – Liquefied Biogas / BioLNG, ett hållbart drivmedel för tunga fordon och fartyg samt industrin som ersättning för naturgas. Scandinavian Biogas ställer därmed om befintliga anläggningar till BioLNG-produktion samt etablerar nya produktionsanläggningar och vill ha med dig på resan.

Ditt anställningserbjudande

I rollen som drifttekniker ingår du i ett positivt, kompetent och engagerat team som idag består av en anläggningschef och åtta medarbetare i driften med geografisk placering Huddinge. Vi erbjuder dig en dynamisk och självständig roll i ett kompetensintensivt team. Du får möjligheten att arbeta med modern teknik, innovation i en positiv och entreprenöriell anda. Förutom innovativ teknik, en stark gemenskap och en inkluderande arbetsmiljö erbjuds du en roll med goda utvecklingsmöjligheter. Scandinavian Biogas anställda omfattas av kollektivavtal.

Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Ny Teknik
Ny Teknik

Dina arbetsuppgifter

I rollen som drifttekniker säkrar du att vår anläggning i Södertörns produktion drivs på ett miljömässigt, säkert och optimalt sätt. Här får du arbeta med kontroller, rondering, skötsel och styrning av vår biogasproduktion.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Värt att veta

Som drifttekniker får du ett stort eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter med stöd från de erfarna kollegorna. Du deltar aktivt i arbetet med att ständigt utveckla våra anläggningar med fokus på säkerhet, för att på så sätt kunna svara upp mot kraven på hållbar utveckling och en bra arbetsmiljö.

Arbetstider är dagtid och beredskap från var sjätte till var åttonde vecka ingår i tjänsten.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har teknisk utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom till exempel biogas, olja, gas, vattenrening, process- och kemiindustri eller pappers- och massaindustri.

Du har god datavana och kunskaper inom automation, styrsystem, processutrustning, gas / tryck och tycker om att meka. Har dur tidigare arbetat i något underhållningssystem är det meriterande.
Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Du är handlingskraftig, modig och har förmågan att arbeta både teoretiskt och praktiskt. Du uppnår resultat med hög kvalitet genom att vara nyfiken, idérik och har en stark drivkraft.
Du stödjer och uppmuntrar dina kollegor och bidrar till lösningar när det uppstår problem samtidigt som du kan ta kommando och agera när andra tvekar.

Lär känna Scandinavian Biogas – din framtida arbetsgivare

Scandinavian Biogas hjälper kunder och samarbetspartners med det som vi är bäst på, att utforma och driva biogasanläggningar med hög resurs- och energieffektivitet. Dessutom arbetar vi kontinuerligt med att öka effektiviteten i alla våra anläggningar. Vår kärnkompetens är att utveckla koncept för resurseffektiva, högbelastade, stabila processer där organiskt avfall och restprodukter används som substrat. Vi äger eller samäger de biogasanläggningar vi utformar och driver och tillför värde genom vår kvalificerade kompetens inom biogasområdet. Vi är en nordisk organisation där Scandinavian Biogas Fuels International AB är moderbolaget, med dotterbolag i Sverige, Norge och Sydkorea.
För mer information se: www.scandinavianbiogas.com

Avstånd till arbetsplatsen

Holmträskvägen 19. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Dana Jennerström – din rekryterare!

Dana Jennerström

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Scandinavian Biogas valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Dana Jennerström


Scandinavian Biogas

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-02-28