TNG
Servicetekniker till Combitech på Muskö, Stockholm

Servicetekniker till Combitech på Muskö, Stockholm

Vill du jobba med teknisk support inom förvars- och varvsindustrin? Combitech söker en Servicetekniker till Muskö, Stockholm

Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta i en spännande miljö där du har en viktig del i att serva marinens fartyg? Då har vi en spännande tjänst för dig som Servicetekniker hos Combitech på Muskö. Combitech är Sveriges ledande konsultbolag inom krisberedskap och civilt försvar som jobbar för att skapa en bättre, tryggare och mer hållbar värld.

Låter detta som en roll för dig? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning

Dina arbetsuppgifter

Som Servicetekniker stödjer du våra kunder, främst inom den militära sektorn men även civila myndigheter och organisationer, med tekniskt systemstöd. Du samarbetar nära våra kunder/uppdragsgivare med tekniska tjänster, kvalificerad felsökning samt teknisk support. Mer specifikt innebär det att du:

Värt att veta

Din arbetsplats är i huvudsak på Muskö, tillhörande Haninge kommun, som är beläget i Stockholms södra skärgård med nära anslutning till Nynäshamn, Ösmo, Utö, Västerhaninge och Jordbro. Du tillhör affärsområdet Critical Communication på Muskö och samarbetar nära dina kollegor inom enheten Naval Services & Communications som totalt består av ca 25 personer fördelade på olika orter. Dina arbetstider är måndag-fredag ca 7:30 - 16:30. 

Resor inom Sverige förekommer i tjänsten och det finns en poolbil att tillgå vid dessa tillfällen. 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen ser vi att du har en teknisk bakgrund inom el och tele, antingen från studier och/eller arbetslivserfarenhet. Det är en stor fördel om du har genomfört en värnplikt eller varit verksam inom förvars- eller skeppsvarvsindustrin eftersom det ger en grundförståelse för verksamheten och dess system. Du har god datorvana och behärskar både svenska och engelska bra, både muntligt och skriftligt. Vidare innehar du B-körkort då tjänsten innebär resor.

Det meriterande om du har erfarenhet av teknisk felsökning, förbyggande underhåll och/eller militära system, främst inom radio eller Försvarets sambandsmateriel. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt intresse för tjänsten. Som person är du nyfiken på att lära dig nya saker och motiveras av att arbeta med teknik inom denna typ av industri. Du har förmåga att identifiera lösningar och hitta sätt att komma framåt i ditt arbete för att lösa kundens behov. Du är noggrann i ditt arbetssätt och säkerställer kvalitet och slutförande. Då rollen innefattar många kontaktytor både internt och externt, ser vi gärna att du är serviceinriktad och har förmågan att samarbeta och bygga förtroendefulla nätverk och relationer.

Lär känna Combitech – din framtida arbetsgivare

Sedan 1982 har Combitech lett och påskyndat utvecklingen av ett smartare, mer hållbart och mer motståndskraftigt samhälle. Vi bidrar till samhället genom att möjliggöra att industrier, samhällen och det totala försvarssystemet kan stå emot morgondagens utmaningar.

Tekniken förändrar världen snabbt, gör livet enklare men även mer komplicerat. Det krävs att vi alla möter och driver förändringar framåt. Med tekniken, digitalisering och samarbeten över sektorer är vi övertygade om att vi kan bidra till globala utmaningar som klimatförändring, åldrande befolkning och ett säkert samhälle. Vi lovar att vara ett steg före i strävan efter en hållbar framtid.

För oss är motståndskraft mer än det traditionella försvarssystemet. Det handlar om hållbar teknikutveckling, säkra integriteten för data och att skapa ett totalförsvarssamarbete för att skydda samhällets viktigaste tillgångar. Motståndskraft handlar också om att utveckla smarta och motståndskraftiga industrier och affärsmodeller. Vårt kärnområde handlar om att överföra kunskap och erfarenhet mellan sektorer som värnar om allas rätt att känna sig trygga och säkra.

Visste du att Combitech...

Arbetar för ett tryggare och långsiktigt hållbart samhälle – ekonomiskt, miljömässigt och socialt. För oss är hållbarhet en betydande faktor i verksamhetens framgång. Vi har som mål att bli det mest hållbara företaget i vår bransch och på sikt bli koldioxidneutrala.

Därför trivs vi på Combitech

På Combitech är det vi anställda och vår gemensamma kompetens som är kärnan i verksamheten.

Jessica Öberg, VD

Avstånd till arbetsplatsen

Muskö örlogshamn, Muskö. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Combitech

Karriärtips från Malin Meyer – din rekryterare

Malin Meyer

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Combitech erbjuder dig en utvecklande och teknisk roll i en spännande miljö där det händer mycket.
  • Du får möjlighet att arbeta nära och bidra till våra kunders verksamhet främst inom den militära sektorn.
  • Combitech valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Malin Meyer


Combitech

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-03-04