TNG
Servicetekniker till Olssons Elektromekaniska

Servicetekniker till Olssons Elektromekaniska

Tycker du om att skruva med motorer och har ett tekniskt intresse? Olssons Elektromekaniska söker en resande servicetekniker!

Vill du jobba med teknisk service av reservkraftaggregat i hela Sverige? Då kanske jobbet som resande servicetekniker hos Olssons Elektromekaniska är något för dig. En spännande möjlighet att få arbeta med komplexa reservkraftsanläggningar med mycket teknik och utföra service åt våra kunder i hela Sverige, samtidigt som du blir en del av ett familjärt företag.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag och bli vår nya Servicetekniker!

Ditt anställningserbjudande

Som anställd hos Olssons Elektromekaniska blir du en del av ett, från början, familjeägt företag med korta beslutsvägar och en sammansvetsad organisation. Vi är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft och möter en stadigt ökad efterfrågan från våra kunder. Här erbjuds du ett självständigt och stimulerande arbete där du lägger upp din arbetsdag och får möjlighet att ge service till våra kunder i hela landet. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

Som Servicetekniker arbetar du självständigt och utför service på våra kunders anläggningar. Det innebär att du:

Värt att veta

Du tillhör en serviceavdelning som idag består av tre servicetekniker och en Servicechef. Du utgår från hemmet, i närheten av Rosersberg, Stockholm, eller Rydsgård, Skåne, för att ha närhet till någon av våra servicedepåer där du lastar din servicebil och släp inför kommande veckas serviceuppdrag. 

Detta är en resande tjänst där du har hela Sverige som arbetsplats och är bortrest ca tre av fyra veckor i månaden. Därför kräver tjänsten B-körkort. 

Våra förväntningar

För jobbet som Servicetekniker söker vi dig som:

Personlighetsmässigt ser vi gärna att du:

Lär känna Olssons Elektromekaniska – din framtida arbetsgivare

Olssons Elektromekaniska är en marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft på den skandinaviska marknaden. Verksamheten startade på 1950-talet och utgjordes då av en reparationsverkstad för elektriska motorer. Under 1980-talet förändrades inriktningen till att fokusera på det som är grunden idag: att tillverka reservkraft inom många områden i samhället - i familjeföretagets anda. Efterfrågan ökar stadigt och kunderna erbjuds helhetslösningar från projektering, tillverkning, montering, installation till uppgradering och förändring av befintliga system. Med lång erfarenhet och hög kompetens skräddarsys lösningar och varje projekt anpassas utifrån kundens specifika behov.
Läs mer: https://olssonselektromekaniska.se/

Visste du att Olssons Elektromekaniska...

Har Sveriges största provrum för reservkraft och att vi kan göra så autentiska prov som möjligt. Vi kan testköra upp till fyra lågspänningsaggregat eller tre högspänningsaggregat parallellt.

Därför trivs vi på Olssons Elektromekaniska...

På Olssons är den ena anläggningen inte lik den andra trots att det "bara" handlar om reservkraft. Omfattningen på projekten är olika med allt från totalansvar med bygge, ventilation, ljud, bränsle, el och mek installationer till små utleveranser. Kunderna varierar också med allt från stora anläggningar som sjukhus, flygplatser, datahallar till mindre anläggningar som lantbruk och pumpstationer. Variationen i kombination med trevliga arbetskamrater gör arbetet roligt, omväxlande och spännande!

Christian Mårtensson, Projektledare

Det som är kul är att man får se väldigt många olika anläggningar som man aldrig hade kommit i kontakt med annars. Du får se hela kraftsystemet byggas upp, från start till mål. Det är ett varierande och utvecklande arbete där det finns extremt mycket att lära sig. Med dessa tekniker händer det mycket och man blir aldrig fullärd.

Jonas Olsson, Teknisk chef och projektledare

Avstånd till arbetsplatsen

Norrsundavägen, Rosersberg. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Olssons Elektromekaniska

Söktips från Rebecca Andersson – din rekryterare!

Rebecca Andersson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Olssons Elektromekaniska är marknadsledande leverantör av driftsäker reservkraft och har ett gott renommé på marknaden.
  • Tjänsten erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och arbete med spännande teknik som spänner över flera områden.
  • Du får möjlighet till ett fritt arbete på ett företag med korta beslutsvägar och bra kamratskap.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Rebecca Andersson


Olssons Elektromekaniska

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-06-18