TNG
Ekonomiansvarig till Intramedic i Sollentuna

Ekonomiansvarig till Intramedic i Sollentuna

Nu ska vi rekrytera en redovisningsekonom / ekonomiansvarig till Intramedic i Stockholm med säte i Sollentuna. Välkommen att söka!

Har du erfarenhet som redovisningsansvarig eller ekonomiansvarig? Vill du jobba i ett mindre bolag inom medtech-sektorn som gör skillnad i samhället? Trivs du på en arbetsplats med mycket frihet under ansvar och en öppen atmosfär? Sök då rollen som ekonomiansvarig hos Intramedic i Sollentuna, norr om Stockholm!

Ditt anställningserbjudande

Intramedic är ett dynamiskt och växande medicintekniskt företag med verksamhet i Sverige och Danmark. Du kommer till ett renodlat distributionsbolag som gått från små till medelstora men som behållit en öppen atmosfär med högt i tak. Intramedic har ett starkt varumärke inom sin bransch och de säljer och utför service på utrustning från flera internationellt marknadsledande leverantörer där huvuddelen är inom diagnostisk lungfunktion, testutrustning och rehabilitering. Du kommer till ett bolag som verkar för ett gott ändamål där deras produkter bokstavligen kan vara livsavgörande och där många i personalstyrkan själv har medicinsk- eller sjukvårdsbakgrund.

Intramedic verkar i en bransch med långa kundkontrakt och säker leverans vilket ger ett stabilt intäktsflöde och möjlighet att jobba långsiktigt. De har också konkurrensfördelar jämfört med liknande bolag då de är väldigt starka på IT-integration vilket bidrar till deras starka varumärke.

Bolaget har stabila ägare som varit med sedan starten och har ett långsiktigt tänk i sitt sätt att styra bolaget. Många i personalen är dessutom delägare i företaget vilket bidragit till stort engagemang där medarbetarna i både Sverige och Danmark jobbar till stor del som en enhet.

Du kommer bli välkomnad av ett stabilt team som tillsammans brukar ha regelbundna After Works och middagar för att fira uppnådda mål. Det är ett litet team med en harmonisk och familjär känsla vilket också innebär att arbetsuppgifterna kommer både vara varierande med både högt och lågt beroende på vad som händer inom bolaget. Det innebär också korta beslutsvägar och en icke-formell atmosfär, på Intramedic hjälper man varandra!

Jobbet som ekonomiansvarig på Intramedic kommer innebära mycket frihet under ansvar. Nästa chefen sitter i Köpenhamn och VD utgår från Småland men båda jobbar från Stockholmskontoret regelbundet.

Du erbjuds en marknadsmässig lön och med ett slagkraftigt förmånspaket där du har möjlighet till bonus, sex veckors semester, betald parkering och friskvårdsbidrag.

 

 

6 v semester
6 v semester
Parkering
Parkering
Bonus
Bonus
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiansvarig på Intramedic kommer du att sköta det svenska bolaget från ax till limpa. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

Du kommer också ha ett ansvar som Office manager vilket innebär att du tillsammans med kollegorna tar hand om kontorets drift med allt från fruktkorg till felanmälan av fastigheten. En grov bedömning är att ekonomiansvarig-rollen är på 80% och resterande 20% läggs på koordinering och Office manager-uppgifter.

Värt att veta

Du utgår från kontoret i Sollentuna med 5 minuters gångavstånd från pendeltågsstationen, men har viss möjlighet att jobba från distans vid behov. Rollen är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

Du rapporterar till CFO i Danmark.

 

Våra förväntningar

Vi söker dig som tidigare har arbetat som ekonomiansvarig och har erfarenhet av lönehantering eller dig som jobbat med liknande uppgifter och nu väntar på chansen att ta ett kliv upp. Du har troligtvis ett intresse för HR och har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Du har även goda kunskaper i Microsoft Excel. Som person är du nyfiken, serviceinriktad samt självständig och du trivs med att ta ansvar över dina egna arbetsuppgifter.

Intramedic använder just nu Navision vilket är meriterande men inget krav.

Lär känna Intramedic AB – din framtida arbetsgivare

Intramedic är ett dynamiskt och växande företag med verksamhet i Sverige och Danmark. Intramedic säljer och utför service på utrustning från flera internationellt marknadsledande leverantörer inom diagnostisk lungfunktion, testutrustning och rehabilitering.

Intramedic har ett brett register av kunder från det stora universitetssjukhuset till den privata läkaren. Vi har även kunder inom forskning, universitet och testcenter.
Produkterna spänner över följande områden; Diagnostisk lungfunktion, Utrustning för att mäta arbets- och vilometabolism, Mätutrustning för olika tester inom idrottsfysiologi, Rehabilitering, Hälsofrämjande träning, bl.a. för den aktive senioren.

Hos oss står alltid kunden i centrum. Vi genomför kontinuerliga utbildningar för att hålla en hög nivå av kunskap och strävar efter att ge en snabb support. Tillsammans med våra kunder försöker vi hitta den bästa lösningen och levererar alltid kvalitetsutrustning med hög prestanda.

Avstånd till arbetsplatsen

Sjöängsvägen 1C SOLLENTUNA. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Hendrik Christiansson – din rekryterare!

Hendrik Christiansson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Intramedic AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Hendrik Christiansson


Intramedic AB

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-10-11