TNG
Ekonomichef till Tornbergets fastighetsförvaltning

Ekonomichef till Tornbergets fastighetsförvaltning

Till Haninge kommun söker vi nu en strategisk och analytisk ekonomichef och vice VD som gillar att leda i förändring.

Som ekonomichef har du helhetsansvar för avdelningen verksamhetsstöd vilket innefattar bland annat ekonomi, IT, bolagsadministration och hållbarhetsfrågor. Du kommer att inneha en strategisk roll och arbeta nära VD, styrelse, ledningsgrupp och Haninge kommun, men även arbeta nära dina medarbetare på verksamhetsstöd.
Är du en erfaren ledare som trivs i fastighetsbranschen och tycker om att växelvis arbeta strategiskt och operativ? Tycker du att förändringsledning är spännande? Då är denna tjänst något för dig, så välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som ekonomichef och chef inom verksamhetsstöd på Tornberget får du jobba i ett värdestyrt bolag med människan i fokus. Vi är stolta över att vara en "Great Place to Work"-certifierad arbetsplats och vi strävar alltid efter att vara branschens attraktivaste arbetsplats. Du kommer att få vara en aktiv part  i samhällsutvecklingen och samhällsnyttan i Haninge kommun. En kommun med stark utveckling där vi som bolag har stor påverkansmöjlighet.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flextid
Flextid
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

På Tornberget som ekonomichef har du helhetsansvar för bolagets verksamhetsstöd. Exempel på arbetsuppgifter:

Utöver ekonomiarbetet behöver du även ha intresse för/ förståelse för områdena:

Värt att veta

Tornbergets fastighetsförvaltning har 110 medarbetare och är ett helägt kommunalt fastighetsbolag. Vi äger och förvaltar kommunala verksamhetslokaler för samhällsnyttan samt bygger nya verksamhetslokaler på beställning av Haninge kommun. Idag äger vi 100 fastighetsobjekt och 225 byggnader. Vår verksamhet spänner över allt från nybyggnation, fastighetsdrift, städning till förvaltning och tillsyn. Vi är glada och stolta över vår stora kund- och medarbetarnöjdhet och att vi är certifierade enligt Great Place to Work.

Våra förväntningar

Som ekonomichef ser vi att du har en akademisk examen eller liknande och har flera års erfarenhet av redovisning, ekonomistyrning / controlling inom fastigheter. För att kunna hantera rollen behöver du ha dokumenterade ledaregenskaper och vara duktig på att skapa och bibehålla goda relationer. Du triggas av utmaningar och kan se möjligheter.

Då Tornberget omfattas av K3 regelverket är kunskap om det ett krav. 

Erfarenhet av att ha arbetat i stabsfunktion eller själv varit chef / ledare för stabsfunktion eller administrativ avdelning är meriterande.

Lär känna Tornberget – din framtida arbetsgivare

Tornberget Fastighetsförvaltnings AB ägs av Haninge kommun. Vårt huvuduppdrag är att bygga, äga, förvalta och hyra ut kommunala verksamhetsfastigheter såsom skolor, förskolor, fritidsgårdar, bibliotek samt äldre- och omsorgslokaler. Vår vision är att skapa "rum där människor trivs, utvecklas och mår bra", både i de fastigheter som vi förvaltar och inom vår egen organisation.
Våra nyrenoverade och moderna kontorslokaler ligger centralt i Haninge nära buss- och pendeltågsstationer. Runt hörnet finns butiker, restauranger och Rudans friluftsområde. På Tornberget arbetar idag 110 personer.

Avstånd till arbetsplatsen

Rudsjöterassen 1. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Åsa Pettersson – din rekryterare!

Åsa Pettersson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

Du kommer att få arbeta i ett framåtriktad företag där du får vara med och bidra till kommunens strategiska lokalförsörjning. Du får arbeta i en serviceinriktad organisation som sätter kunden och människan i centrum. 

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Åsa Pettersson


Tornberget

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-10-13