TNG
Redovisningsansvarig till Proffsmagasinet

Redovisningsansvarig till Proffsmagasinet

Framgångsrika Proffsmagasinet söker en redovisningsansvarig med chefserfarenhet till kontoret i Liljeholmen, Stockholm

Som Redovisningsansvarig på e-handelsföretaget Proffsmagasinet i Stockholm kommer du att ha en central roll med ansvar för att redovisning och det löpande ekonomiarbetet håller en hög kvalitet och följer interna kontroller. På Proffsmagasinet kommer du få arbeta nordiskt med fokus på moms, skatt och internationell handel. Är du en självgående och tekniskt kunnig ledare som trivs med att driva förändringar och utveckla system och rutiner?

Då är du rätt person för rollen. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Proffsmagasinet erbjuder en unik möjlighet att vara en del av ett framgångsrikt företag där du som redovisningsansvarig kommer ha viktig roll som chef över ekonomiteamet som består av tre personer. Du välkomnas till ett positivt gäng där gemenskap och samarbete värderas högt. Hos oss får du möjligheten att arbeta i en operativ roll där du kan påverka och utveckla rutiner och processer för att ekonomiavdelningen skall fortsätta vara effektiv samt hålla hög kvalitet.

Du kommer att ha många kontaktytor, både inom företaget såväl som inom koncernen, vilket gör ditt jobb roligt och utvecklande. Du rapporterar till CFO som du kommer jobba nära och som kommer att vara ditt bollplank när du önskar stöttning. Du kommer bygga att upp ditt egna nätverk där mycket kompetens och erfarenhet finns att hämta.

Friskvård
Friskvård
Personalrabatter
Personalrabatter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Proffsmagasinet är Sveriges ledande e-handel inom verktyg, trädgårdsprodukter, el och vvs. Sedan 2018 är Proffsmagasinet en del av Ahlsell, Nordens största grossist inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Vi bedriver försäljning till både konsumenter och företag i Sverige, Norge, Finland och Danmark och omsätter ca 900 MSEK med lönsamhet. Proffsmagasinet blev utsedd till Årets butik 2023 i sin kategori av Prisjakt vilket är ett fint pris som borgar för nöjda kunder.

Vi har höga ambitioner med en tydlig vision och med en modern arbetsmiljö. Vi tror på att utveckla våra medarbetare och skapa en positiv och dynamisk arbetsplats. Vi är dedikerade till att hålla hög kvalitet i vår redovisning och det löpande ekonomiarbetet där vi jobbar nära flera avdelningar i företaget såväl som inom koncernen.

Proffsmagasinet sitter i fina lokaler tillsammans med Ahlsell på deras huvudkontor vid vackra Liljeholmskajen. Vi arbetar i systemen Visma Business, Medius, Adra och Cognos.

Våra förväntningar

Vi förväntar oss att du är en erfaren redovisningsansvarig med tidigare erfarenhet från detalj- eller dagligvaruhandeln, gärna e-handel. Vi ser att du har goda kunskaper gällande redovisningsregelverk har tidigare arbetat nordiskt och är väl insatt i regelverk för moms och skatter samt erfarenhet från kontakt och rapportering till olika myndigheter i dessa länder.

Du som söker är prestigelös, självgående, noggrann och har en stark vilja att driva förändringar och höja kvaliteten i arbetet genom att implementera förbättringar i system och rutiner. Vi ser även att du har erfarenhet av ledarskap och är redo att ta dig an en operativ roll i det dagliga ekonomiarbetet där du utvecklar och leder ditt team.

Du behöver vara flytande i tal och skrift på svenska och engelska.

Lär känna Proffsmagasinet – din framtida arbetsgivare

Proffsmagasinets resa på nätet började 2007. Med över 140 000 produkter i sortimentet, snabba leveranser och ett genuint intresse för produkterna vi säljer vill vi vara den självklara destinationen för hantverkare och hemmafixare. Om våra kunder skulle behöva hjälp före, under eller efter sitt köp har vi produktexperter som tar sig tid att möta dem och dela med sig av sin kunskap.

Proffsmagasinet är väldigt mån om att du som medarbetare ska trivas och utvecklas i din roll. Läs mer om vad dina framtida kollegor tycker om att jobba vid oss på: https://www.proffsmagasinet.se/kunskapsportalen/jobba-pa-proffsmagasinet

Visste du att Proffsmagasinet...

fått utmärkelsen Årets butik hela tre gånger! Efter en sammanställning av butiksomdömen lämnade på Prisjakt mellan den 1 december 2022 till den 30 november 2023 har Proffsmagasinet utnämnts till årets butik inom kategorin Bygg & trädgård. Senast vi vann var 2021och dessförinnan 2016.

På Proffsmagasinet ser vi utmärkelsen som ett kvitto på det arbete som gjorts under året för att förbättra kundupplevelsen. Att det uppskattas ger oss energi att fortsätta utvecklas.

Därför trivs vi på Proffsmagasinet

Höga ambitioner, variation i arbetet och möjlighet att påverka gör att jag både trivs och utvecklas på Proffsmagsinet. Varmt välkommen till oss!

Peter Said, CFO

Avstånd till arbetsplatsen

Årstaängsvägen 11. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Malin Mitzén – din rekryterare

Malin Mitzén

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Proffsmagasinet valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Malin Mitzén


Proffsmagasinet

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-03-08