TNG
Redovisningsekonom till konsultuppdrag, Södertälje

Publicerat

Redovisningsekonom till konsultuppdrag, Södertälje

Är du konsult och vill få en spännande möjlighet att arbeta som Redovisningsekonom på ett stort energibolag i Södertälje?

Är du van vid att självständigt hantera bokslut och avstämningar och letar efter ditt nästa uppdrag som redovisningsekonom? Nu söker vi en erfaren redovisningsekonom för ett konsultuppdrag till vår kund i Södertälje. Du kommer vara en viktig medarbetare i vår kunds team och ha möjligheten att arbeta med spännande projekt i en stöttande miljö.

Detta är ett konsultuppdrag med start 2024-08-12 som pågår t.o.m. 2024-11-30.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som redovisningsekonom på detta bolag och avdelning kommer du att vara en central del av teamet och ha möjlighet att påverka och bidra till vår framgång. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, möjlighet att arbeta med stora bolag och chansen att utvecklas både professionellt och personligt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara att:

Värt att veta

Du kommer att vara en del av ett dedikerat team med två ekonomer, fyra ekonomiassistenter och en ekonomiansvarig. Vi erbjuder en väldigt stöttande och hjälpsam arbetsmiljö. Alla i teamet är på plats minst tre dagar i veckan och som konsult förväntas du vara på plats största delen av din din arbetstid.

Startdatum är 2024-08-12 och uppdraget beräknas pågå t.o.m. 2024-11-30, med en arbetsvecka på 39 timmar/vecka.

Våra förväntningar

Vi söker en noggrann, driven och kommunikativ redovisningsekonom och konsult som är van vid att självständigt hantera bokslut och avstämningar. Du har mycket god systemvana samt vana från större bolag. Det är meriterande om du har erfarenhet av Unit4 ERP. Du bör vara serviceinriktad, lösningsfokuserad och ha förmågan att snabbt sätta dig in i nya uppgifter. Att vara en bra lagspelare är viktigt då du kommer samarbeta med olika delar av organisationen.

Lär känna TNG Group AB – din framtida arbetsgivare

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Avstånd till arbetsplatsen

Pyramidvägen 7. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Amanda Jansson – din rekryterare

Amanda Jansson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Vi på TNG tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och säkerställer att du som konsult har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Amanda Jansson


0704851214


TNG Group AB

Lön per timme
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-05-24