TNG
Redovisningsekonom till Oral Care i Stockholm

Redovisningsekonom till Oral Care i Stockholm

Oral Care i Stockholm söker en nyfiken redovisningsekonom som vill bli en del av vår spännande tillväxtresa.

Vill du vara en del av Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård? Oral Care söker en engagerad redovisningsekonom som vill utvecklas i rollen och förstärka vårt härliga team. Hos oss får du möjlighet att vara med när Oral Care växer och bidra med dina kunskaper inom redovisning.

Ditt anställningserbjudande

Som redovisningsekonom på Oral Care får du möjlighet att växa och utvecklas i en prestigelös och hjälpsam arbetsmiljö. Tillsammans med vårt dedikerade ekonomiteam kommer du att ansvara för löpande redovisning, bokslutsarbete, avstämningar, anläggningsregister/avskrivningar och andra varierande ekonomiuppgifter. Här finns gott om siffror och trevliga kollegor som stöttar din personliga och professionella utveckling. 

Vi sitter i ljusa och fina lokaler precis vid Globens tunnelbanestation.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Frukost
Frukost

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Har du någonsin funderat över hur det skulle vara att arbeta på ett företag som förändrar människors liv varje dag? På Oral Care har vi en passion för att förbättra människors hälsa och självförtroende genom att erbjuda högkvalitativa oralvårdsprodukter och tjänster. Denna känsla genomsyrar hela företaget och självklart även oss på ekonomiavdelningen. 

Just nu håller vi på och implementerar Fortnox och vi följer K3-regelverket. 

Våra förväntningar

Vi söker dig med några års erfarenhet som redovisningsekonom eller redovisningskonsult. Som person är du  noggrann, strukturerad och prestigelös. Dessutom har du förmåga att snabbt sätta dig in i nya situationer samt att samarbeta smidigt med andra. Du har självständigt arbetat med bokföring och månadsbokslut. Vi ser också att du har jobbat med momsdeklarationer och har kunskap om anläggningsregister. Vidare söker vi dig som har goda kunskap i Excel samt talar och skriver obehindrat på svenska.

 

Lär känna Oral Care – din framtida arbetsgivare

Oral Care är ett tandvårdsföretag vars policy är att erbjuda tandvård av hög kvalitet genom hela livet, med patientnytta i fokus. Oral Care vill arbeta enligt bästa tillgängliga evidens eller beprövad erfarenhet, delta i forsknings- och utvecklingsprojekt, samt strävar fortlöpande att uppdatera kunskap och behandlingsmetoder. Tandvårdsverksamheten bedrivs med vårdformerna hemtandvård och kliniktandvård.

Oral Care är verksamma inom både mobil hemtandvård och kliniktandvård. Oral Care startades 1989 av ett tandläkarpar på söder i Stockholm och har sen dess vuxit stadigt. Företaget har idag ca 400 anställda med allmäntandvårdskliniker i hela Sverige

Därför trivs vi på Oral Care

Vi är ett snabbväxande bolag inom vården och även om vi växer så är vi noga med att leva våra värderingar på vägen. Att göra skillnad, ta ansvar, att vara flexibel och att skapa förtroende sätter tonen för hur vi vill vara mot varandra och vår omgivning. Vi vill att du som kollega ska känna stolthet, våga ta beslut och känna dig delaktig i gemenskapen.rnrnJag ser fram emot att du är med och formar Oral Cares framtid.

Mikael Eriksson, CFO

Avstånd till arbetsplatsen

Arenavägen 39. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Oral Care

Karriärtips från Malin Mitzén – din rekryterare

Malin Mitzén

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Oral Care valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Malin Mitzén


Oral Care

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-10-01