TNG
HR-generalist till JTEKT CS Sweden AB

HR-generalist till JTEKT CS Sweden AB

Erfaren HR-generalist och löneadministratör sökes till expansiva och branschledande JTEKT Column Systems i Eskilstuna.

Har du erfarenhet av att arbeta självständigt med hela löneprocessen samt har bred erfarenhet av HR-relaterade frågor? Vill du arbeta i ett företag som är ledande inom sitt område? Bra! Då kan denna roll som HR-generalist i ett högkvalitativt internationellt företag vara rätt för dig.

Uppdraget är en "hyr först", vilket innebär att du blir anställd som konsult på TNG och sedan är tanken att din anställning ska övergå till kunden efter en tid.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig en möjlighet att få arbeta på ett spännande industriföretag i en roll med stort ansvar. Du erbjuds en betydelsefull roll med många kontaktytor såsom chefer, medarbetare och ekonomi gällande frågor kring lön, avtals-, försäkrings- och pensionsfrågor.

Under första tiden när du är konsult är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss på TNG och därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I samråd med HR-ansvarig kommer ni dela på följande arbetsuppgifter: 

Värt att veta

Tjänsten är en utökning och tillsammans med befintlig HR- och löneansvarig kommer ni fördela arbetsuppgifterna mellan er. Ni arbetar även nära kollegorna inom ekonomi.

Våra förväntningar

Vi söker dig med relevant utbildning och erfarenhet av löneadministration, både från kollektiv- och tjänstemannasidan. Du har även kunskaper i arbetsrätt och kollektivavtal. Vi ser gärna att du har arbetat i en bred HR-roll, men det kan finnas utrymme för att växa in i arbetsuppgifter du inte har erfarenhet av. Då du kommer att ha både svenska och internationella kontakter talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska.

Som person är du serviceinriktad och tycker om att ge support till chefer och kollegor. Vi söker dig som trivs med att arbeta självständigt och som är van vid att ta stort eget ansvar. Du har en mycket god förmåga att strukturera och planera ditt arbete då det är deadlines kontinuerligt. Vidare så är du trygg i dig själv och har en stor integritets- och sekretessförmåga.

Lär känna JTEKT Column Systems AB – din framtida arbetsgivare

JTEKT Column Systems AB i Eskilstuna är den ledande tillverkaren av ställbara styrkolonner till den europeiska lastbilsindustrin. JTEKT Column Systems bedriver en omfattande produktutveckling med tidig medverkan hos kunden. JTEKT Column Systems AB har idag ca 150 anställda och en årsomsättning på ca 450 MSEK. Vi ägs av JTEKT Column Systems Corporation i Japan, känd för sin höga kvalitet och smidiga tillverkning.

Avstånd till arbetsplatsen

Svista 2, Eskilstuna. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Eva Sahlin – din rekryterare

Eva Sahlin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • JTEKT Column Systems AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Eva Sahlin


JTEKT Column Systems AB

Individuell lön
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-05-03