TNG
HR-konsult till framtida uppdrag i Skåne

HR-konsult till framtida uppdrag i Skåne

Är du HR-konsult och intresserad av uppdrag i Skåne? Bli en del av TNGs nätverk av interim-konsulter!

Driver du eget företag inom HR-området och vill jobba som underkonsult via oss på TNG? Vi vill gärna komma i kontakt med dig!
TNG satsar just nu på att utveckla vårt samarbete med dig som underkonsult för att kunna komma med pricksäkra förfrågningar angående längre och kortare uppdrag på heltid såväl som deltid. Kanske utgår du från Malmö, Helsingborg, Hässleholm, Lund eller Sjöbo och är intresserad av uppdrag i din närhet.

Vill du bidra med och utveckla din kompetens inom till exempel compensation and benefits, chefsstöd, arbetsrätt eller rekrytering?


Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Att jobba som interim konsult via oss på TNG innebär varierande utmaningar och stort eget ansvar. Du avgör själv vilket typ av upplägg som passar dig och vilka uppdrag som du är intresserad av. Vi verkar i många olika branscher och kan erbjuda dig möjligheten att bredda ditt nätverk och öka dina chanser att hitta spännande nya utmaningar inom HR.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna som HR-konsult varierar såklart från uppdrag till uppdrag men exempel på områden kan vara: 

Värt att veta

Som interimskonsult på TNG kommer du ingå i vårt konsultnätverk och vi kommer matcha dig med inkommande förfrågningar. 

Kompetenta konsultchefer kommer agera bollplank och stötta dig när du är ute på uppdrag via oss.

I den här rekryteringen är det TNG som sköter hela rekryteringsprocessen fördomsfritt och kompetensbaserat. Du ansöker därför jobbet anonymt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev. Med en kort text i vårt enkla ansökningsformulär kan du istället motivera ditt intresse för tjänsten och besvara relevanta frågor om din kompetens.
I steg 2 och 3 kommer vi be dig att göra ett par kompetenstester och att genomföra en automatisk videointervju med Tengai. Tengai är en svensk uppfinning, den första i sitt slag, framtagen särskilt för fördomsfri rekrytering och är validerad av forskare. Intervjun med Tengai är en interaktiv upplevelse där Tengai ställer samma kompetensbaserade frågor till dig och alla andra sökanden över video. Dina svar presenteras sedan för ansvarig rekryterare utan att lägga någon värdering vid utseende, ålder, kön, bakgrund, dialekt eller etnicitet. Istället ges du en opartisk och rättvis bedömning av din kompetens i förhållande till den lediga tjänsten. Så att din rekryterare sedan kan träffa dig på rätt grunder. Men allt det här berättar vi om inför din intervju.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

Som person är du flexibel, lösningsorienterad och stresstålig och du har förmågan att se vad som behöver göras och tar gärna egna initiativ. Du talar och skriver svenska och engelska flytande samt har goda kunskaper i Microsoft Office-paketet.

Lär känna TNG Group AB – din framtida arbetsgivare

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Avstånd till arbetsplatsen

Nordenskiöldsgatan14. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Sofia Axelsson – din rekryterare!

Sofia Axelsson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • TNG Group AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Sofia Axelsson


TNG Group AB

Lön enligt kollektivavtal
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-06-25