TNG
Invici AB i Stockholm söker Rekryteringskonsulter

Publicerat

Invici AB i Stockholm söker Rekryteringskonsulter

Bli en del av Invicis framgångsrika team i Stockholm - sök tjänsten som Rekyteringskonsult redan idag!

Vi på Invici AB är mitt uppe i en spännande förändringsresa och söker nu två engagerade Rekryteringskonsulter som vill vara med och forma framtiden. Vi satsar på AI och digitalisering som våra främsta verktyg och behöver dig som brinner för dessa områden. Är du den som ständigt funderar på hur du kan effektivisera rekryteringsprocesser med hjälp av AI, men känner dig begränsad i din nuvarande organisation? Kom till oss på Invici istället! Här får din kreativitet och nyfikenhet utrymme att växa.

Ditt anställningserbjudande


På Invici strävar vi efter att vara branschens mest betrodda partner. Som en väletablerad aktör med lång erfarenhet och en stor kundkrets av välkända företag, är vi specialiserade på rekrytering och interimslösningar inom ekonomi. Vi fokuserar på roller som CFO, ekonomichef samt olika funktioner inom controlling och redovisning.

Hos oss blir du en del av ett erfaret och framgångsrikt team på sju personer som ser fram emot att välkomna nya kollegor. Med vår gedigna kunskap får du fantastiska möjligheter att växa och utvecklas både i din roll och tillsammans med företaget.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Centralt kontor
Centralt kontor
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Som Rekryteringskonsult är du en nyckelperson för att vi ska fortsätta leverera bra resultat till våra kunder genom att hitta rätt kompetens för just dem.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Värt att veta

Sedan tidig vår sitter vi i nya, fräscha lokaler mitt i city. Här sitter vi i öppet landskap tillsammans med några medarbetare från koncernens systerbolag och våra ägare. Vårt härliga kontor är som gjort för konsultträffar och andra trevligheter vilket vi anordnar med jämna mellanrum. På vårt lilla kontor bidrar vi alla till att skapa en gemytlig tillvaro som innebär att ibland handla gosaker eller plocka ur diskmaskinen. Då vi trivs tillsammans ser vi gärna att du som oss utgår från kontoret merparten av veckans dagar.

Våra förväntningar

För att vara den självständiga Rekryteringskonsulten som vi söker tror vi att du har några års erfarenhet av rekrytering av ekonomer samt en eftergymnasial examen inom relevant område. Du har ett affärs- och resultatinriktad förhållningssätt och klarar av att driva dina egna processer från början till slut. Vidare är du en skicklig relationsbyggare med gott professionellt rykte och ett välutvecklat eget nätverk.

Som person är du nyfiken, driven, strukturerad, lyhörd och lösningsorienterad. Du uppskattar en snabbrörlig och affärsinriktad företagskultur samt tycker om att överträffa förväntningarna hos dem som du kommer i kontakt med. Du är van att arbeta självständigt mot individuellt uppsatta mål men är samtidigt en teamspelare som gillar effekten av ett gott samarbete.

För tjänsten är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Lär känna Invici AB – din framtida arbetsgivare

Invici är ett nischat interims- och rekryteringsföretag för kvalificerade ekonomer med fokus på tillsättning av chefer och nyckelfunktioner inom ekonomi. Vi har kandidater och konsulter i nätverket som arbetar som CFO, ekonomichef, Business Controller, Financial Controller, bolagsekonom, redovisningschef, redovisningsekonom, koncernredovisningsspecialist och projektledning inom olika områden i ekonomifunktionen.

Invici grundades utifrån det egna behovet av en rekryteringspartner som faktiskt förstår kundens verksamhet och ekonomifunktion – att få möta en person som har suttit i samma sits och dessutom adderat på kompetens inom rekrytering och interim. Vi vet att ekonomifunktionen är under förändring och vi jobbar varje dag med att se hur AI och annan ny teknologi skapar nya förutsättningar. Riktigt spännande!

Visste du att Invici AB...

har funnits sedan 2012 och är en del av företagsgruppen Key People Gruop där även TNG ingår. För oss på Invici var det en självklarhet att låta TNG sköta rekryteringen för oss då vi vill hitta våra nya stjärnor genom en datadriven och fördomsfri rekryteringsprocess.

Därför trivs vi på Invici AB

Jag är övertygad om att nyfikenhet är en av de viktigaste egenskaperna man kan ha idag. Kom och var nyfiken tillsammans med oss på Invici. I mitt gäng får man lov att göra fel, det viktiga är att vi lär oss och testar oss fram för facit finns inte.

Klas Bonde, VD

Avstånd till arbetsplatsen

Kungsgatan 44. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Malin Mitzén – din rekryterare

Malin Mitzén

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Invici AB är på en otroligt spännande förändringsresa där du som rekryterare får möjlighet att utvecklas i takt med företaget.
  • Du blir kollega med ett härligt gäng som har kul på jobbet - varje dag!
  • Du sitter mitt i city!

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Malin Mitzén


0721880133


Invici AB

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-07-19