TNG
Konsultchef till TNG Group i Stockholm

Publicerat

Konsultchef till TNG Group i Stockholm

Är du vår nästa konsultchef på TNG i Stockholm? Hjälp oss att växa och utveckla vår interimsverksamhet!

Är du en erfaren säljare och konsultchef som söker nya utmaningar? På TNG erbjuder vi dig möjligheten att kombinera ditt intresse för försäljning med ledarskap. Som konsultchef kommer du att spela en nyckelroll i att utveckla vårt konsultaffär och bygga starka kundrelationer med kunder som är ledande inom sina områden. Hos oss blir du en del av en organisation som värdesätter prestigelöshet, långsiktighet och stort engagemang, och du kommer bli en viktig spelar i vårt relativt nystartade arbete i att bygga upp interimsaffären.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som konsultchef hos oss på TNG kommer du tillhöra ett drivande, engagerat team som har roligt tillsammans. Vi har en stark vision att göra arbetsmarknaden hållbarare och vi utmanar såväl oss själva som våra kunder. På TNG får du jobba datadrivet i moderna system med en mix av både stora internationella företag som spännande startups. Vi är en platt organisation som värdesätter nyfikenhet samt främjar initiativtagande och innovation. Hos oss får du även stort ansvar och frihet i din roll samt löpande möjlighet till kompetensutveckling. 

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som konsultchef skapar en högkvalitativ konsultupplevelse genom ditt sätt att bedriva interimsprocesser, ofta i samarbete med andra kollegor. Vidare kommer du att:

Värt att veta

TNG Group AB ingår i företagsgruppen Key People Group, en grupp med flera HR-företag som kompletterar varandra.TNG är idag Sveriges femte största rekryteringsföretag och vårt huvudkontor ligger i Solna, ett stenkast från Mall of Scandinavia. Du kommer bli en del av glatt team på 10 rekryteringskonsulter och researchers. Vi sitter i ljusa stora lokaler och på kontoret finner du även vår säljavdelning, marknadsavdelning, HR samt vårt systerbolag ADA digital. Vi gillar att umgås och träna ihop och när vi når våra mål så reser vi gärna tillsammans.  

Då vi vet att delaktighet gör att man lyckas bättre i sin roll, får du en gedigen onboarding. Parallellt får du en individanpassad utbildning i TNGs rekryteringsmetodik, Aons tester, vår transparenta kandidatprocess, vår säljmetodik samt tillhörande processer. Under den första tiden kommer du också få en nationell introduktion där du lär känna resten av företaget. 

Våra förväntningar

Vi letar efter dig med följande kvalifikationer och erfarenheter:

Som person är du driven, strukturerad, lyhörd och lösningsorienterad. Du uppskattar en snabbrörlig och affärsinriktad företagskultur samt tycker om att överträffa förväntningarna hos dem som du kommer i kontakt med. Du är van att arbeta självständigt mot individuellt uppsatta mål men är samtidigt en teamspelare som gillar effekten av gott samarbete.

Du är en van användare av olika IT-system och är nyfiken på AI. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska, såväl muntligen som i skrift. 

Lär känna TNG Group AB – din framtida arbetsgivare

TNG har jobbat med fördomsfri rekrytering i 20 år och vi blev Sveriges första företag att utveckla en fördomsfri rekryteringsprocess. Vår vision genomsyrar allt vi gör, oavsett roll eller funktion på företaget - vilket innebär att du får vara med och långsiktigt bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Dessutom går det går bra för oss! Vi växer organiskt och söker löpande fler rekryterare, säljare och ledare som vill jobba på TNG. Så, delar du vårt synsätt att rekrytera fördomsfritt? Och vill du hjälpa oss att fortsätta se bortom det uppenbara? Bli då en i vårt team!

Video thumbnail

Visste du att TNG Group AB...

... regelbundet utbildar alla medarbetare, oavsett yrkesroll, i diskrimineringslagen. Det är ett av många steg vi tar för att hålla oss ajour och säkerställa en fördomsfri rekryteringsprocess. 

Därför trivs vi på TNG Group AB

"Hos oss på TNG får du stor frihet och ansvar att utveckla nya affärsmöjligheter och skapa långsiktiga kundrelationer. Vi erbjuder en innovativ arbetsmiljö där ditt arbete verkligen gör skillnad och där du har alla möjligheter att växa och utvecklas tillsammans med oss. Välkommen till TNG!"

Annika, Regionchef

"Hos oss får man utöver kompetenta kollegor, både lokalt och regionalt, en platt organisation där man har möjligheten att utvecklas professionellt. TNG är framåtlutat och ett innovativt bolag och för mig har det varit givande att få arbeta datadrivet och effektivt så att jag kan spendera mer tid på det som ger ett kund- och konsultvärdevärde, samt möjligheten till att utvecklas och vara med och påverka bolagets utveckling"

Åsa, Rekryteringskonsult och konsultansvarig

Avstånd till arbetsplatsen

Pyramidvägen 7, Solna. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

TNG Group AB

Karriärtips från Annika Jepsson – din rekryterare

Annika Jepsson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Vi har en stark och tydlig vision som förenar oss i allt vi gör
  • Du kommer få vara med om att bygga upp interimsaffären i hela region Nordost. 
  • Du kommer bli en del av ett företag som premierar innovation och nyfikenhet. 

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Annika Jepsson


0767225062


TNG Group AB

Individuell lön
Välkommen! Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Som ett steg i urvalet kommer vi tillämpa en screeningintervju med vår AI-robot Tengai. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-07-03