TNG
HR-koordinator till Systembolaget Stockholm

HR-koordinator till Systembolaget Stockholm

Vi söker nu en HR-koordinator till ett uppdrag hos Systembolaget i Stockholm

Har du erfarenhet inom HR-administration och koordinering och har en stark relationell ådra? Vill du vara med och bidra till ett av Sveriges viktigaste uppdrag? Då kan HR-koordinator hos Systembolaget vara något för dig, sök redan idag!


Du kommer att ingå i ett härligt team i en ledningsgrupp med 4 enhetschefer och en HR-chef. Uppdraget består av att vara ett administrativt stöd till avdelningsledningen samt att koordinera och hantera HR-administrativa uppgifter. Du kommer till ett företag med en stark företagskultur som är välkomnande och inkluderande, som lever sina värderingar - Vi är omtänksamma, kunniga och inspirerande. En modern arbetsplats med ett härligt och glatt team med möjlighet till hybrid 1-2 dagar i veckan.

Ditt anställningserbjudande

Som konsult på TNG omfattas du av kollektivavtal och dess förmåner som lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Du kommer även att ha en dedikerad och engagerad konsultchef vid din sida som du har kontinuerlig kontakt med.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

 

Värt att veta

Uppdraget är på heltid med önskemål om start 5 september 2022 och kommer pågå i cirka 7 månader. Tjänsten utgår från huvudkontoret i Kungsträdgården med möjlighet till hybrid 1-2 dagar i veckan.

Våra förväntningar

Vi söker dig med erfarenhet av liknande tjänster, en god administrativ förmåga och som är noggrann och metodisk i ditt tillvägagångssätt.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en stark servicekänsla genom att göra det enkelt för människor runt omkring i verksamheten. 

 

Lär känna TNG – din framtida arbetsgivare

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Avstånd till arbetsplatsen

Kungsträdgården 14. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Åsa Dominicus – din rekryterare!

Åsa Dominicus

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • TNG valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Åsa Dominicus


TNG

Lön enligt kollektivavtal
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-09-02