TNG
Commodity Manager till JTEKT CS Sweden AB

Commodity Manager till JTEKT CS Sweden AB

Erfaren inköpare med teknisk förståelse sökes till expansiva och branschledande JTEKT Column Systems i Eskilstuna.

Har du erfarenhet av både strategiskt och operativt inköp från verkstadsindustrin? Trivs du i en roll där du både får förvalta och utveckla affärer och leverantörsrelationer både nationellt och internationellt och då ofta i en projektledande roll? Bra! Då kan denna roll som Commodity Manager i ett marknadsledande internationellt företag inom Automotive vara rätt för dig.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

JTEKT Column Systems AB är en producent och leverantör av styrkolonner och teleskopiska axlar till den tunga fordonsindustrin. JTEKT Column Systems bedriver en omfattande produktutveckling med tidig medverkan hos kunden. JTEKT Column Systems är ett företag med stabila ägare och en positiv utveckling. Kundavtalen sträcker sig över flera år och våra kunder representerar samtliga ledande lastbilsproducenter i Europa. JTEKT Column Systems marknadsandel är ca 60%.

Hos oss får du en roll med stort eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö.

Möjlighet att arbeta remote vid behov finns.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Massage
Massage
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du ingår i ett team av två Commodity Managers och rapporterar till General Manager Inköp. Rollen innebär ett helhetsansvar för tilldelade leverantörer; kommersiellt och vad gäller att säkerställa processer, kvalitet och anskaffning av material. En av de viktigaste uppgifterna är att interagera med, och skapa bra och långsiktiga relationer med leverantörerna och andra intressenter för att skapa gemensamma förutsättningar för lönsamma och hållbara affärer över tid.

Tjänsten innebär resor, ibland med kort varsel, internationellt

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en teknisk eller ekonomisk högskoleutbildning och har flerårig erfarenhet av rollen från verkstadsindustrin. Det är meriterande om du har erfarenhet från fordonsindustrin. Du bör också vara tekniskt kunnig för att kunna förmedla teknik mellan leverantör och JTEKT Column Systems AB. Vidare ser vi gärna att du har projektledarerfarenhet. Då rollen innebär både svenska och internationella kontakter talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska. Om du kan ytterligare språk är det meriterande.

Som person är du drivande, resultatfokuserad och affärsmässig. Du är även relationsskapande, social och kommunikativ.

Lär känna JTEKT Column Systems AB – din framtida arbetsgivare

JTEKT Column Systems AB i Eskilstuna är den ledande tillverkaren av ställbara styrkolonner till den europeiska lastbilsindustrin. JTEKT Column Systems bedriver en omfattande produktutveckling med tidig medverkan hos kunden. JTEKT Column Systems AB har idag ca 150 anställda och en årsomsättning på ca 450 MSEK. Vi ägs av JTEKT Column Systems Corporation i Japan, känd för sin höga kvalitet och smidiga tillverkning.

Avstånd till arbetsplatsen

Svista 2, Eskilstuna. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Eva Sahlin – din rekryterare

Eva Sahlin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • JTEKT Column Systems AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Eva Sahlin


JTEKT Column Systems AB

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech – specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-12-21