TNG
Operativ Inköpare till Ahlsell Hallsberg

Operativ Inköpare till Ahlsell Hallsberg

Är du en person som gillar att skapa resultat och uppfylla kundernas förväntningar? Bra! Då kan rollen som inköpare passa dig!

Ahlsells inköpsavdelning växer och söker nu fler medarbetare.

Brinner du för inköp och leverantörsrelationer? Vill du utvecklas som Operativ inköpare på ett av Sveriges största logistikföretag? Då är den här tjänsten något för dig!


Låter det intressant? Bra! Skicka in din ansökan nu, urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

På Ahlsell blir du en del av ett kompetent team som utvecklar varandra, är ambitiösa och har nära till skratt.

Med drygt 5 700 medarbetare, 240 butiker och tre centrallager förverkligar Ahlsell varje dag sitt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs. Ahlsell är en av de största aktörerna på sin marknad med en lång historia, återkommande kunder och en imponerande tillväxt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flextid
Flextid
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Som Operativ inköpare har du ett övergripande ansvar för att planera och styra varuflödet, och du arbetar för att säkerställa att dina leverantörer levererar enligt avtal. Du agerar affärsmässigt i dina möten med människor och arbetar proaktivt genom uppföljning, analys och kravställning. Vidare har du daglig kontakt med några av företagets ca 45 produktchefer som är placerade i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Exempel på Huvudarbetsuppgifter:
• Ansvara för att du når dina egna tillgänglighets- och kapitalmål.
• Jobba proaktivt med analys och kravställning inom ditt eget sortiment.
• Planera och genomföra logistikmöten med dina leverantörer.
• Systemunderhåll och registervård.
• Informera, kommunicera och stödja den övriga organisationen i inköpsrelaterade frågor.

Du har ett gott samarbete med andra avdelningar inom Ahlsell och delar med dig av dina kunskaper inom inköpsområdet. Givetvis arbetar du för att uppfylla avdelningens och dina egna kort- och långsiktiga mål i enlighet med våra värderingar och vår vision. Vi vill att det aktiva medarbetarskapet vid Ahlsell Logistikcentrum skall präglas av delaktighet, ansvar, engagemang, men också av att värna om ett gott arbetsklimat samt en vilja att ständigt förbättras.

Värt att veta

Tjänsten är på heltid, dagtid med flex.

Du kommer att ingå i ett av våra två inköpsteam med ca 10 inköpare i varje team. Ett spännande företag med fortsatt höga ambitioner ger dig bra möjligheter att utvecklas vidare i en inköparroll samt få möjligheten att bli en del i vår fortsatta utveckling mot Logistik i Världsklass!

Våra förväntningar

Vem trivs här? Du som är strukturerad i ditt arbetssätt och drivs av att arbeta mot mål och deadlines kommer att trivas i rollen som Operativ inköpare. Du är bra på att skapa goda relationer både internt och externt och du har lätt för att arbeta med människor på olika nivåer.


Vi söker dig som har relevant utbildning och/eller lämplig erfarenhet inom inköpsområdet. Du är en strukturerad vinnarskalle som kan formulera dig obehindrat i svenska och engelska både i tal och skrift.

 

Lär känna Ahlsell – din framtida arbetsgivare

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 37 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Terminalgatan 3. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Ida Nordin – din rekryterare!

Ida Nordin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Ahlsell valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Ida Nordin


Ahlsell

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-12-09