TNG
Operativ inköpare till Swedbank

Operativ inköpare till Swedbank

Swedbank i Stockholm utökar sin inköpsavdelning och söker nu en Operativ Inköpare till deras team.

Är du en strukturerad person med stark problemlösningsförmåga? Har du erfarenhet av att leda flera parallella projekt/uppdrag utan att kompromissa med kvalitet eller compliance?

Vi söker en driven och resultatinriktad Operativ Inköpare till Swedbank! Här får du möjlighet till egen utveckling men också få bidra till hela verksamhetens vidareutveckling. En spännande resa där du själv tillsammans med dedikerad chef sätter kursen.

Uppdraget är på sex månader med goda möjligheter till anställning efter uppdragsperiodens slut.

Ansök idag, urval sker löpande!

Ditt anställningserbjudande

Sedan 1820 har Swedbank varit banken för många hushåll och företag. De är en modern plattform för finansiella tjänster med fokus på kundnöjdhet. Swedbank genomgår just nu en transformationsresa med målet att lansera ytterligare digitala tjänster för att stärka sin position som fintechbolag.

Du är nu välkommen att följa med på denna spännande resa. Du kommer att få arbeta i ett drivet och högkvalificerat team som kommer att ge dig lärdomar och möjlighet till utveckling.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:

Värt att veta

Du kommer arbeta som konsult på TNG. Givetvis omfattas du av anställningstrygghet genom bland annat kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.
Konsultuppdraget är på heltid med start så snart som möjligt.

Du kommer att sitta i fräscha lokaler på Swedbanks huvudkontor i Stockholm (Sundbyberg). 

Våra förväntningar

Du som söker är en självgående och driven person som alltid strävar efter att göra ditt yttersta för att nå resultat. Du behöver vara duktig på att prioritera och ha förmågan att arbeta med flera pågående ärenden/projekt samtidigt.

Vi letar efter sig som har:

 

Lär känna Swedbank – din framtida arbetsgivare

Swedbank är banken för de många. Vi tror på mångfald och inkludering på arbetsplatsen och vi vill att våra medarbetare ska känna sig värdefulla och ha de bästa förutsättningar för att kunna utvecklas och prestera sitt bästa. Att hitta inspiration och lära av varandra driver oss framåt.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Landsvägen 40, Stockholm. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Malin Mitzén – din rekryterare!

Malin Mitzén

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Swedbank valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Malin Mitzén


Swedbank

Lön enligt kollektivavtal
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-02-17