TNG
Strategisk inköpare till bolag i Göteborg

Strategisk inköpare till bolag i Göteborg

Ta ledningen, skapa relationer och maximera företagets framgång! Sök rollen som strategisk inköpare till ett bolag i Göteborg.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär som Strategisk Inköpare? Då kan vi erbjuda dig en spännande roll som Strategisk Inköpare/Inköpsansvarig till ett bolag i Göteborg. Vi söker en engagerad och resultatorienterad person som brinner för att fatta strategiska beslut, bygga starka relationer och optimera prishanteringen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Denna roll erbjuder flexibilitet och möjligheten att starta som konsult hos kunden alternativt en direktrekrytering. Vi strävar efter att hitta den bästa lösningen för både dig och vår kund. Är du redo att starta relativt omgående och har den profil vi efterfrågar kan denna möjlighet vara starten på en spännande och långvarig karriär.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar:

Värt att veta

Det är ett väletablerat företag med säte i Göteborg och en arbetsstyrka på totalt 185 anställda. Av hänsyn till kundens begäran skriver vi inte ut företagets namn i denna annons. Om du är intresserad av att veta mer om rollen eller företaget, är du välkommen att kontakta oss för ytterligare information.

Våra förväntningar

Lär känna TNG Group AB – din framtida arbetsgivare

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Avstånd till arbetsplatsen

Östra Hamngatan 16. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Amanda Alwan – din rekryterare!

Amanda Alwan

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Vi på TNG tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och säkerställer att du som konsult har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Amanda Alwan


TNG Group AB

Individuell lön
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-06-11