TNG
Inköpare till växande Cyklos Örebro

Inköpare till växande Cyklos Örebro

Vill du arbeta i en klimatsmart bransch med inköp? Expansiva Cyklos söker nu en inköpare med logistisk kompetens!

Har du erfarenhet av logistikplanering samt inköpsrelaterade frågor? Motiveras du dessutom av att säkerställa en god kundupplevelse? Bra! Tillväxtbolaget Cyklos söker en Inköpare med placering i Örebro eller vid huvudkontoret i Mariefred. Som Inköpare får du en bred, utvecklande och central roll att optimera logistik och leverantörsfunktionen hos Cyklos. Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I det framtida samhället kommer de fortsatta behoven av cykelställ, cykeltak, cykelgarage och cykelservicestationer både öka och förändras i takt med cykelns utveckling. Cyklos är en av de ledande svenska leverantörerna inom mikromobilitet och andra produkter för offentlig cykelmiljö med egentillverkade produkter. En cykelparkering från Cyklos löser ett praktiskt problem - var cyklisten på ett säkert och tryggt sätt kan parkera sin cykel. 

I rollen som Inköpare hos Cyklos kommer du att ha ett brett ansvarsområde inom de logistiska-, och leverantörsrelaterade funktionerna så som inköp, distribution och transport. Cyklos är i en stark tillväxtfas vilket för rollen som Inköpare innebär att du arbetar både operativt och strategiskt där du har stor möjlighet att påverka. 

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Dina framtida arbetsuppgifter är att:

Värt att veta

Din placering kan vara på kontoret i Örebro eller på huvudkontoret i Mariefred. Oavsett placeringsort kommer du till engagerade team med en familjär kultur och snabba beslutsvägar.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som Inköpare förväntar vi oss att du har:

Meriterande är:

Som person ser vi att du är:

Lär känna Cyklos AB – din framtida arbetsgivare

Vi skapar och säljer produkter inom mikromobilitet som förenklar resan för framtidens trafikanter. Skyddar, säkrar och underlättar parkeringen vid A och B. Framförallt för cyklister, men även för andra trafikanter. Kan vara i form av en intuitiv cykelparkering, lättillgängligt väderskydd med Sedum, robust och designad cykelpump eller varför inte solcellstak för elbilar. Oavsett behov hjälper vi städer, kommuner, arkitekter, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar över hela Norden att skapa en hållbar och funktionell miljö för cyklister och framtidens trafikanter. Hållbart och funktionellt för miljön, ögat och cyklisten. Våra underleverantörer är certifierade enligt ISO 9001 och Miljöcertfierat enligt ISO 14001. Flera av våra produkter är certifierade enligt Byggvarubedömningens principer.

Avstånd till arbetsplatsen

Orvar Bergmarks Plats 1. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Cyklos AB

Karriärtips från Jenny Nilsson – din rekryterare

Jenny Nilsson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

Utöver unika och egenutvecklade produkter verkar Cyklos i en framtidsbransch som gör skillnad genom att stödja bilfriare samhällen.

Du kommer in i en tillväxtfas där du som Inköpare har stor påverkningsgrad och bidrar till verksamhetens fortsatta tillväxt.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Jenny Nilsson


Cyklos AB

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-12-06