TNG
Taktisk Inköpare inom IT till Dina Försäkring AB

Publicerat

Taktisk Inköpare inom IT till Dina Försäkring AB

Är du kunnig inom IT-avtal och IT-tjänster? Ansök till rollen som Taktisk Inköpare inom IT på Dina Försäkring AB i Stockholm!

I rollen som taktisk inköpare får du möjlighet att använda din breda, affärsmässiga och regulatoriska erfarenhet inom IT för att hantera de tekniska och regulatoriska krav som finns i samband med inköp av resurskonsulter och IT-tjänster. En annan viktig del är så klart också att bygga starka relationer med både leverantörer och interna intressenter. Du kommer ges stort ansvar och möjlighet till professionell utveckling i en dynamisk arbetsmiljö. Låter det intressant?

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag och häng med på Dina Försäkringars förändringsresa!

Ditt anställningserbjudande

Dina Försäkringar är inne i en stark tillväxtfas med många spännande satsningar på gång. Du spelar en central roll i att hjälpa företaget att uppnå sina mål, nå nya framgångar och öka Dina Försäkringars tydlighet och närvaro på marknaden.

Du kommer till en dynamisk arbetsmiljö där du har möjlighet att både påverka och växa i din yrkesroll!

Hos Dina Försäkring kommer du: 

Centralt kontor
Centralt kontor
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Som IT-inköpare sitter du som spindeln i nätet mellan tekniken och juridiken och kommer ha möjlighet att arbeta med många spännande teknikprojekt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

Värt att veta

Du kommer att vara placerad i Stockholm och arbeta i ett litet, dynamiskt team på Skeppsbron 2. Teamet består av en informationssäkerhetsspecialist, en risk manager, och en IT-jurist. Du rapporterar till chefen för Enhetsstöd.  

Våra förväntningar

Du har minst 3 års erfarenhet av inköp eller försäljning av IT-tjänster. Du har en god förståelse för hur ett IT-avtal är uppbyggt och hur IT-tjänster paketeras och levereras. Du är självgående, analytisk och har en stark kommunikationsförmåga. Du är flexibel som person och gillar att testa nya metoder och strategier. Har du erfarenhet av att arbeta med både tekniska och regulatoriska krav är det meriterande. 

Lär känna Dina Försäkring AB – din framtida arbetsgivare

Dina Försäkring AB är inne i en stark tillväxtfas och vi har många spännande satsningar på gång. Här blir du en viktig del i att vi når våra mål, skördar nya framgångar och sätter Dina Försäkringar ännu tydligare på kartan. Välkommen att bli en i Dina-familjen, ha roliga och meningsfulla arbetsdagar samt känna att du bidrar till att skapa trygghet i vardagen för våra kunder!

Dina Försäkringar är en grupp lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag med 250 års historia. Hos oss är beslutsvägarna korta, utvecklingstakten hög och möjligheterna att påverka stora. Vår vision är att ge hela Sverige trygghet i vardagen och mod att investera i en hållbar framtid. Det gör vi genom att förstå kundernas vardag, tänka nytt, vara nära och finnas till för våra kunder när de behöver oss. Och det uppskattas. För tredje året i rad har vi branschens nöjdaste kunder i flera kategorier enligt Svenskt Kvalitetsindex och vår Mäklardisk har fått utmärkelser för bland annat bästa service. Vårt engagemang i lokalsamhället är stort och vi stöttar föreningar, kulturevenemang och skadeförebyggande insatser över hela landet.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Skeppsbron 2. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Cecilia Lennér – din rekryterare

Cecilia Lennér

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Dina Försäkring AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Cecilia Lennér


0736790621


Dina Försäkring AB

Individuell lön
I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-07-11