TNG
Innesäljare B2B till Belwrk Stockholm

Innesäljare B2B till Belwrk Stockholm

Intresserad av en karriär inom försäljning? Belwrk i Stockholm söker dig som brinner för service och kundrelationer. Sök idag!

Vill du vara med på vår resa och utveckla din inre säljare? Kanske jobbar du i butik idag och vill utveckla din karriär inom försäljning? Belwrk startades 1994 och har gjort en hel del förändringar och är idag en stabil aktör inom bemanning, tredjepartslogistik och kundtjänst. Då vi nu satsar på en helt ny säljorganisation hoppas vi på dig som tillsammans med oss vill skapa och driva försäljning inom B2B tjänsteförsäljning. Är du en social och serviceminded lagspelare som drivs av sälj och goda affärer, frihet under ansvar och snabba beslut? Då är denna roll något för dig!

Du får här en fantastisk möjlighet att med en stark introduktion och coachning kunna utvecklas i din roll som säljare och vara med och driva Belwrk vidare.


Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Nu utökar vi vår säljorganisation inom Logistik, E-handel och Bemanning. Du kommer tillsammans med en kollega driva tjänsteförsäljning primärt via telefon men även möjlighet till kundträffar. I rollen får du möjlighet att arbeta med affärsutveckling, där du med din kreativa förmåga har möjlighet att jobba fram nya affärsmodeller och kanaler.

I början av din anställning kommer du få introduktion och coachning så du kan känna dig bekväm att möta de utmaningar och identifiera de möjligheter tjänsterna erbjuder. Utöver det kommer du ha en coach som utvecklar dig där ni skapar förutsättningar att du hela tiden blir bättre på det du gör för att, utöver din grundlön, maximera din provision.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Personalrabatter
Personalrabatter

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som säljare behöver du vara duktig på att sälja rådgivande och med en hög servicekänsla och att alltid läsa av kunden för att bemöta denna på absolut bästa sätt. I din roll som säljare kommer du att:

Värt att veta

Du kommer till ett modernt företag som har starkt affärsfokus, det är viktigt att du är självgående och tycker om att få vara med och skapa möjligheter till affärer. Att brinna för service och kundrelationer är ett måste samt vara orädd att bearbeta kalla samtal. Kontoret är placerat i industriområdet Vinsta i Vällingby där du sitter tillsammans med din kollega samt närmaste chef och VD. Här kommer du få fina möjligheter att växa in i bolaget och få vara med att bidra till tillväxt.

 

Våra förväntningar

Vi söker dig som drivs av att hitta nya affärsmöjligheter och skapa hållbara och långsiktiga affärsrelationer. Du gillar att arbeta målinriktat och skapa resultat.

Det är inget krav men meriterande om du har tidigare erfarenhet från branschen, vi sätter stort värde vid ditt personliga driv, din initiativförmåga och affärssinne.

.

Lär känna Belwrk AB – din framtida arbetsgivare

Välkommen till BELWRK! BEL står för bemanning, e-handel och logistik. Det är en bra beskrivning av vad vi gör (the WRK). Vi hjälper er med personal, vi hanterar outsourcad kundtjänst och sköter tredjeparts-logistik.

Från 1994 till idag!
BELWRK startades redan 1994 men hette då Fru Olsson AB. Bolaget sysslade mycket med vad vi gör nu, men på helt andra sätt än vi idag arbetar. Då handlade mycket om att ta hand om brev och annan post.
I våra nuvarande lokaler i Vinsta industriområde har vi suttit sedan 2005.

2013 såldes bolaget till en ny ägare!
Bolaget drevs därefter på samma sätt av grundaren Carina Stjernström som VD i ytterligare fyra år, innan Carina beslutade sig för att det var dags för nya äventyr. Då fick bolaget ny ledning.
Under 2014 så utökades verksamheten till att även hantera större logistikflöden.

2019 och idag!
Under 2019 beslutades det att bolaget skulle byta namn till Belwrk, som står för bemanning, e-handel och logistik work. Under 2020 genomfördes förändringen.
Nuvarande VD heter Amanda Sehlberg.

Avstånd till arbetsplatsen

Krossgatan 15, Vällingby. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Åsa Dominicus – din rekryterare!

Åsa Dominicus

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Belwrk AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Åsa Dominicus


Belwrk AB

Fast lön med provision
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-08-24