TNG
Kommunikatör till Teknikföretagens Branschgrupper

Kommunikatör till Teknikföretagens Branschgrupper

Håller du med om att teknik gör världen bättre? Sök rollen som marknadskommunikatör hos Teknikföretagens Branschgrupper!

Teknikföretagens Branschgrupper söker en kreativ marknadskommunikatör som gillar att kombinera strategiskt tänk med operativ handling och trivs i en varierande och ansvarstagande roll. Teknikföretagens Branschgrupper är ett dotterbolag till Teknikföretagen – Sveriges främsta företrädare för svensk industri. Vi är kansli åt cirka 30 branschorganisationer inom svensk teknikindustri. Vårt uppdrag är att driva påverkansarbete och opinion inom branschspecifika frågor, främja nätverkande, utveckla organisationerna samt samordna aktiviteter och administration.
Urval hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ditt anställningserbjudande

Tjänsten är en tillsvidareanställning vid vårt kontor vid Östermalmstorg. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med bra förmåner, med egen träningslokal och lunchrestaurang i huset. 

I rollen som Marknadskommunikatör har du en central roll och ett nära samarbete med kollegor och branschföreningar för att utveckla och genomföra kommunikations-, marknadsförings- och aktivitetsplaner. Rollen är bred och varierad och det finns alla möjligheter till kompetensutveckling. Du kommer till ett team av roliga och trevliga kollegor där du arbetar nära olika kreativa och höga kompetenser.

Centralt kontor
Centralt kontor
Gratis träning
Gratis träning
Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester

Dina arbetsuppgifter

Ditt ansvar blir att få ihop helheten och arbeta med det som ger bäst effekt för kunden. En del av arbetet görs internt på egen hand eller tillsammans med kollegor, i en del uppgifter tar vi hjälp av en extern byrå och produktionsbolag. Vi anordnar också många olika typer av event, som mässor – nationellt såväl som internationellt, digitala och fysiska möten.

Rollen innebär i huvudsak att:

Värt att veta

I rollen som Marknadskommunikatör på Teknikföretagens Branschgrupper arbetar vi i team runt föreningarna som är våra kunder. Du rapporterar direkt till VD och idag är det tre Marknadskommunikatörer som arbetar med all kommunikation för ca 30 olika branschförening. . 

 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har ett stort intresse för branschfrågor och påverkansarbete. Som person har du en stark motor med ett eget driv och du är naturligt intresserad av att hänga med och lära dig nya saker. Du är bra på att föra fram ett budskap och är intresserad av att sätta dig in i olika branschers möjligheter och utmaningar. Vi vill gärna att du har erfarenhet av att hantera flera projekt samtidigt, att arbeta självständigt och kan uttrycka dig väl både skriftligt och muntligt samt anpassat till situation och mottagare. 
För att trivas i rollen som marknadskommunikatör så tror vi att du är lite av en allkonstnär, men du behöver inte vara bäst på allt: vi tar hjälp av varandra när det behövs. Även om alla har sina tydliga roller så behöver vi hjälpas åt vid arbetstoppar eller om någon är ledig.

Vi ser vidare att du har:

Våra värdeord som genomsyrar verksamheten är: Respekterande, engagerande, professionella och modiga!

 

 

Lär känna Teknikföretagens Branschgrupper – din framtida arbetsgivare

Teknikföretagens Branschgrupper är specialister på att driva och utveckla bransch- och intresseorganisationer. Vi är ca 20 anställda och har vår arbetsplats i Teknikföretagens hus på Storgatan 5, i Stockholm. Vi är kansli för ett 30-tal självständiga bransch- och intresseorganisationer, se www.tebab.com.
Organisationernas verksamheter omfattar ca 900 medlemsföretag och över 1 700 kontaktpersoner i ledande ställning inom svensk industri. Vår uppgift är att ge våra kunder bästa möjliga förutsättningar att bli framgångsrika och nå sina mål.
Vi sätter alltid organisationernas intressen först. När organisationerna är framgångsrika är vi framgångsrika.
Teknikföretagens Branschgrupper är ett helägt dotterbolag till Teknikföretagen.

Avstånd till arbetsplatsen

Storgatan 5. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Åsa Pettersson – din rekryterare!

Åsa Pettersson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Rollen som Marknadskommunikatör är en intressant och utvecklande möjlighet i en mycket spännande organisation.
  • Teknikföretagens Branschgrupper valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.</

    Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
    Åsa Pettersson


Teknikföretagens Branschgrupper

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-02-13