TNG
Kundtjänstmedarbetare till Intersurgical AB

Kundtjänstmedarbetare till Intersurgical AB

Intersurgical AB söker nu en ny kollega till kundtjänstteamet i Kista. Här får du chansen att utvecklas i ett företag som satsar!

Älskar du kundservice? Är du även en fena på administration, inköp och orderhantering? Perfekt! Då kan detta vara din nästa arbetsgivare! Intersurgical AB letar nu efter deras nya kundtjänstmedarbetare. Här får du möjlighet att arbeta i ett företag som jobbar med en så viktig uppgift som att förse bland annat anestesi- och intensivvården med produkter inom andningsvård. Ta chansen att få jobba i ett team som gör skillnad - varje dag!

I denna roll finns möjlighet till tjänstgöringsgrad 75-100%.

Ditt anställningserbjudande

Du välkomnas av rutinerade kollegor och en dedikerad chef till ljusa, fina lokaler i Kista. Här väntar en onboarding där du succesivt får bygga på din förståelse för rollens alla delar och växa in i ditt nya arbete. Här finns utrymme för kreativitet för den som tycker om att utveckla processer och rutiner. 

Värdeorden för koncernen är: Be nice & Be helpful. Vill du vara en del av detta? Ansök idag!

Friskvård
Friskvård
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Extra semesterdagar
Extra semesterdagar

Dina arbetsuppgifter

Förutom ovan uppgifter har du även ett kontorsansvar som bland annat innefattar inköp av frukt, kaffe och förbrukningsvaror till kontoret samt inköp av produkter som fyller det interna lagret på kontoret. I din roll assisterar du vid organisering och bokning av resor, konferenser, event o.d.

Värt att veta

Intersurgical Ab är ett dotterbolag till Intersurgical Ltd och är således en del av en global organisation. Intersurgical Ab består av ett skandinaviskt team med 8 medarbetare i Sverige, 4 i Danmark och 2 i Norge. Dessa kollegor kommer du har kontakt med varje dag varför vi ser att du inte är främmande för att prata med både norrmän och danskar.

 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av kundservice och orderhandläggning. Du är noggrann och självständig i ditt arbete samt har en god analytisk förmåga. Du har ett eget driv, är strukturerad och ansvarstagande. Som person har du en positiv grundinställning samt en förmåga att hitta lösningar.

Du som söker har erfarenhet av ERP-system där Monitor anses meriterande samt goda kunskaper i Officepaketet. Vidare är du duktig på att kommunicera i både tal och skrift. Din svenska är flytande och din engelska är god.

Lär känna Intersurgical AB – din framtida arbetsgivare

Intersurgical är en global designer, tillverkare och leverantör av ett brett utbud av medicinska produkter för andningsvård. Vi tillhandahåller flexibla patientlösningar inom luftvägshantering, anestesi, intensivvård samt oxygen och aerosolterapi för användning pre-hospitalt, på sjukhus och inom hemsjukvård.

Visste du att Intersurgical AB...

grundades 1982 och tack vare att vi har utveckling, produktion och service i egen regi kan vi behålla en mycket hög standard och kontroll genom hela processen från produktutveckling, tillverkning, försäljning och kundservice.

Avstånd till arbetsplatsen

Kistagången 20B. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Malin Mitzén – din rekryterare

Malin Mitzén

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Intersurgical AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Malin Mitzén


Intersurgical AB

Lön enligt kollektivavtal
Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-03-02