TNG
Supporttekniker till Svenska Filminstitutet

Supporttekniker till Svenska Filminstitutet

Lockas du av att få bredda din kompetens och få jobba inom IT? Ta då chansen och sök rollen som Supporttekniker

Är du en person med goda kunskaper inom IT och teknik som drivs av att ge dina kollegor bästa möjliga support? Vill du arbeta i en varierande roll där du får chansen att utvecklas och där ena dagen inte är den andra lik?

Sök då rollen som supporttekniker hos Svenska Filminstitutet.

Ditt anställningserbjudande

Föreställ dig en arbetsplats där du kommer att få arbeta med likasinnade kollegor som har ett stort intresse för teknik och support. På Svenska Filminstitutet kommer du att tillhöra ett engagerat team med många duktiga kollegor som har ett brinnande intresse för teknik och service.

Du kommer att erbjudas en roll med stor variation i det dagliga arbetet. Förbered dig på nya utmaningar och nya problem att lösa från dag till dag.

Du tillhör ett dedikerat team om 7 personer på supportenheten där dina främsta arbetsuppgifter är att hjälpa den interna personalen på Svenska Filminstitutet med IT-relaterade problem.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Personalrabatter
Personalrabatter

Dina arbetsuppgifter

Som supporttekniker kommer du att arbeta med att stödja Filminstitutets medarbetare i användandet av deras IT-utrustning.

Värt att veta

Tjänsten är placerad i fina lokaler i centrala Stockholm där du har nära till ett brett restaurangutbud samt goda kommunikationsmöjligheter.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik. Du är serviceinriktad, pedagogisk och du trivs i en roll med många kontaktytor. Du trivs som bäst i att få hjälpa dina kollegor och lösa deras problem. Vi ser att du har avslutat en gymnasial utbildning gärna med inriktning inom IT/teknik samt att du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat med IT-support.

Svenska ett krav för denna tjänst men det är önskvärt att du även behärskar engelska i tal och skrift. För att lyckats i rollen tror vi även att du har goda kunskaper i Microsoft-miljö och Office 365.

Lär känna Svenska Filminstitutet – din framtida arbetsgivare

Svenska Filminstitutet är en samlande röst för filmen i Sverige och en mötesplats för upplevelser och insikter som stärker filmen i alla led. Filminstitutet bevarar och tillgängliggör det svenska filmarvet, verkar för att barn och unga har goda kunskaper om film och rörlig bild, stödjer produktion, distribution och visning av värdefull film samt representerar den svenska filmen internationellt. Genom en mångfald av berättelser skapas samtal och insikter som stärker individen och vår demokrati. Tillsammans möjliggör vi för fler att skapa, uppleva och berikas av film.

Avstånd till arbetsplatsen

Borgvägen 10. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Malin Meyer – din rekryterare!

Malin Meyer

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Svenska Filminstitutet valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Malin Meyer


Svenska Filminstitutet

Fast ingångslön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-04-06