TNG
Logistikansvarig – Scandinavian Biogas i Stockholm

Logistikansvarig – Scandinavian Biogas i Stockholm

Har du erfarenhet av logistik eller processindustrin? Scandinavian Biogas söker en logistikansvarig till Stockholm.

Här får du möjlighet att ta ett helhetsgrepp av Scandinavian Biogas logistikflöden av fysiska bulktransporter till och från deras biogasanläggning i Södertörn, Huddinge. Hos en av Nordens största privata producenter av biogas kommer du bidra till en bättre och mer hållbar miljö. Verksamheten står inför stora och spännande förändringar och de söker dig som vill vara med dem på deras utvecklingsresa mot en renare framtid. Välkommen med din ansökan för rollen som logistikansvarig redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som logistikansvarig hos Scandinavian Biogas i Stockholm, kommer du till en familjär arbetsplats med modern teknik och hög kompetensnivå. Du kommer få arbeta både taktiskt och operativt i en dynamisk roll på Södertörns anläggningen med fokus på logistik och kvalitetskontroll med många kontaktytor. Eftersom detta är en ny roll hos Scandinavian Biogas kommer du vara med och forma rollen. Förutom innovativ teknik, en god gemenskap och en inkluderande arbetsmiljö erbjuds du en roll med goda utvecklingsmöjligheter.

6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Som logistikansvarig kommer du ha operativt ansvar för att; rätt substrat, gödsel och gas, med rätt kvalitet levereras i rätt tid samt mängd. Du kommer vara processansvarig för distribution och även ansvara för supplykedjans roll gentemot myndigheter och certifieringsorgan. Rollen innebär även ansvar för att kvalitetskontroll genomförs på inkommande och utgående material. Eftersom Scandinavian Biogas befinner sig i en utvecklingsfas, förväntas du även ha ett stort fokus på förbättrings- och utvecklingsarbete.

Dina arbetsuppgifter kan exempelvis vara att:

Värt att veta

Som logistikansvarig arbetar du både taktiskt och operativt. Det förekommer även vissa strategiska uppgifter i rollen. Du kommer ha många kontaktytor i form av leverantörer, kunder, myndigheter och logistikpartners för biogas, EOM, avfall samt biogödsel. Du rapporterar till Head of Operations. Utöver kontorstid förväntas du vara tillgänglig via telefon för att lösa enstaka problem som ibland kan dyka upp i processen.

Våra förväntningar

För rollen om logistikansvarig söker vi dig som:

Som person gillar du att arbeta i högt tempo samtidigt som du är noggrann. Eftersom du har kontakt med många personer i olika befattningar, behöver du vara lyhörd samt vårdar dina relationer med kontakterna. Du är ansvarsfull, kan prioritera och uppnår resultat med hög kvalité genom såväl självständigt arbete som i samarbete med andra.

Lär känna Scandinavian Biogas AB – din framtida arbetsgivare

Scandinavian Biogas hjälper kunder och samarbetspartners med det som de är bäst på, att utforma och driva biogasanläggningar med hög resurs- och energieffektivitet. Dessutom arbetar de kontinuerligt med att öka effektiviteten i alla deras anläggningar. Deras kärnkompetens är att utveckla koncept för resurseffektiva, högbelastade, stabila processer där organiskt avfall och restprodukter används som substrat. De äger eller samäger de biogasanläggningar de utformar och driver och tillför värde genom deras kvalificerade kompetens inom biogasområdet. De är en nordisk organisation där Scandinavian Biogas Fuels International AB är moderbolaget, med dotterbolag i Sverige, Norge och Sydkorea. För mer information se: www.scandinavianbiogas.com

Avstånd till arbetsplatsen

Holmträskvägen 19, 141 91 Huddinge. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Linnea Wäringe – din rekryterare!

Linnea Wäringe

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Scandinavian Biogas AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.
Linnea Wäringe


Scandinavian Biogas AB

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-06-05