TNG
Löneadministratör till Sortera

Löneadministratör till Sortera

Nu söker vi en löneadministratör till expansiva Sortera i Stockholm

Sortera är en branschledande och stabil arbetsgivare som befinner sig i en spännande expansionsfas. Nu söker vi en ny kollega inom löneadministration som vill vara med och driva verksamheten framåt.

Hos oss på Sortera får du som löneadministratör möjlighet att växa in i en bred roll i ett växande bolag tillsammans med engagerade kollegor. Låter det intressant? Bra! Skicka in Din ansökan redan idag. Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på Sortera erbjuds du en långsiktig karriär. Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs och att de vill stanna och utvecklas inom företaget. Vi erbjuder en positiv företagskultur med mycket goda möjligheter till att få utvecklas. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team som trivs tillsammans där du har möjlighet att påverka och utveckla företaget framåt. Vi är mycket måna om att du som nyanställd får en grundlig introduktion av erfarna kollegor som gör att du känner dig välkommen hos oss.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
6 v semester
6 v semester
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med löneadministrationen för Sorteras koncern med ca 400 löner, pensioner, rapportering, statistik. Hanteringen gäller både tjänstemannalöner och löner för kollektivanställda. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:

Värt att veta

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. Du rapporterar till HR-chef Caroline Wannegård. 

Vårt HR-team stöttar och tar hjälp av varandra samtidigt som vi ser till att utmana varandra till att tänka nytt vilket genererar utvecklade arbetssätt. Det finns möjlighet att arbeta hemifrån någon dag i veckan, även om vi tycker att det är trevligast när alla kollegor är på plats och arbetar tillsammans. Utöver kontoret i Liljeholmen finns det även kontor i Rosersberg och Jordbro som man kan arbeta från vid behov.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen ser vi att du har en serviceorienterad attityd och tycker om att ha kontakt med såväl chefer, anställda och kollegor inom HR-teamet. Givetvis är du noggrann, strukturerad och inger förtroende till de du arbetar med. Då rollen är bred tycker du om att arbeta med högt som lågt. 

Vi söker Dig som har en eftergymnasial utbildning inom lön. Du har minst 1-2 års erfarenhet av löneadministration. Du har arbetat med löner för både kollektivanställda och tjänstemän och känner dig bekväm med hela flödet. Du har även goda kunskaper i både svenska och engelska.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av Flex Payroll eller likande system. Det är meriterande om du är auktoriserad lönsekonsult och/eller har grundläggande kunskaper om lagar och avtal inom personalområdet. 

Lär känna Sortera AB – din framtida arbetsgivare

Sortera Group är ett nordiskt miljöbolag som genom sina tre affärsområden Recycling, Industry och Materials strävar efter att vara den främsta miljöentreprenören på den nordiska marknaden, där Sorteras lösningar bidrar till ökad hållbarhet och förbättrad miljöprestanda. Med fler än 400 medarbetare och en omsättning på över 1,5 miljard kronor bedriver Sortera
verksamhet i egen regi från försäljning, insamling och behandling till återanvändning och återvinning. Varje dag utför

Sortera tjänster som gör skillnad för miljön åt tusentals företag och privatpersoner i Norden.

Avstånd till arbetsplatsen

Stockholm, Liljeholmen. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Ida Nordin – din rekryterare!

Ida Nordin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Sortera AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Ida Nordin


Sortera AB

Lön enligt kollektivavtal
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-07-05