TNG

Mekanikkonstruktör till VPG i Ängelholm

Har du en utbildning inom maskinteknik och vill få möjlighet att arbeta med tillverkning av produkter?

Arbetsgivare Vertical Positioning Group
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-04
Parkering Parkering
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Angelina Nilsson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Har du en utbildning inom maskinteknik och vill få möjlighet att arbeta med tillverkning av produkter?

Är du intresserad av att jobba som mekanikkonstruktör på ett tillverkande företag, där du arbetar nära produktionen och har chans att snabbt få feedback på dina tekniska lösningar? Vi på Vertical Positioning Group i Ängelholm söker dig som vill arbeta som mekanikkonstruktör. Du kommer att arbeta med olika typer av problemställningar med varierande komplexitet till följd av en hög grad av kundanpassning av produkterna. Du blir del av ett stabilt, tillverkande bolag med en kundbas som i huvudsak återfinns utanför Sveriges gränser. Hos oss är klimatet prestigelöst och samarbetsinriktat. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ta möjligheten att arbeta på det marknadsledande företaget Vertical Positioning Group (med varumärkena som Marco, Hymo, Jihab och Saxon) som tillverkar lyftbord och materialhanteringsutrustning av hög kvalitet. Applikationsområden för våra lyftbord är många, bland annat används de för vertikal positionering i tillverkande industrier, som arbetsplattformar eller för transport av fordon. Friskvårdsbidrag och arbetstidsförkortning är några av de förmåner som du som anställd erbjuds hos oss på VPG.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Konstruera kundanpassade lyftbord med tillbehör
 • Ansvara för hela den produktionsberedande processen (framtagning av ritningar (SolidWorks), orderberedning i deras Excelbaserade konfigureringsprogram, produktionsberedning i affärssystemet. Även framtagning av användarinstruktioner, produktmanualer och liknande dokumentation ingår i dina arbetsuppgifter.
 • Säkerställa att produkterna uppfyller grundläggande krav enligt specifika standarder.
 • Delta i utvecklingen av arbetsmetoder.
 • Ansvara för att se till att underlagen genereras inom givna tidsramar.
 • Arbetet sker ofta i projektform. Du kommunicerar och samarbetar med personer från olika avdelningar internt.
 • Delta i produktutvecklingsprojekt.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta på kontoret i Ängelholm där även produktionen finns. Totalt arbetar 150 personer på VPG i Sverige och du kommer ingå i konstruktionsavdelningen bestående av 18 personer. Du kommer att rapportera till den tekniska chefen. Resor kan förekomma i tjänsten, men är begränsade.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

 • Har minst en 4-årig gymnasial, teknisk utbildning med inriktning på maskin. Det är meriterande om du har en högre utbildning inom maskinteknik.
 • Har goda kunskaper inom maskinkonstruktion och har en grundläggande kunskap gällande hållfasthetsberäkningar. Det är meriterande om du har erfarenhet som mekanikkonstruktör liksom om du har kunskaper inom el och/eller hydraulik. Har du arbetat praktiskt i en tillverkande verksamhet, som montör eller liknande är även det meriterande.
 • Har erfarenhet av arbete i något CAD-program och det är en fördel om du erfarenhet av SolidWorks. Dina kunskaper i Excel är goda.
 • Talar och skriver svenska och då rollen som konstruktör innefattar internationella kontakter kräver arbetet att du även känner dig bekväm med att kommunicera på engelska.

Personlighetsmässigt är du initiativtagande och tar ansvar för att leverera inom ditt ansvarsområde. Du har ett kvalitetsinriktat sätt, är prestigelös och är en skicklig problemlösare. Därutöver trivs du med att samarbeta med andra och är kommunikativ till sättet.

Vertical Positioning Group

Vertical Positioning Group

VPG utvecklar, tillverkar och marknadsför lyftbord samt materialhanteringsutrustning genom varumärkena Marco, Hymo, Jihab och Saxon, och är marknadsledande inom sin bransch. VPG har knappt 200 anställda, varav ca 150 i Sverige, och ingår i Southworth gruppen med 600 anställda med produktion i USA, Sverige och Kina. Läs gärna mer på https://marcolift.com/

Vertical City MARCO from Vertical Positioning Group AB on Vimeo.

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Vertical Positioning Group
Arbetsgivare Vertical Positioning Group
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-04
Angelina Nilsson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Angelina Nilsson

0768384163

Räkna ut avståndet till jobbet


Helsingborgsvägen 52, Ängelholm


map

Andra jobb som kanske passar dig