TNG
Personalplanerare till Snälltåget i Malmö

Personalplanerare till Snälltåget i Malmö

Personplanererare med starkt intresse för att samordna och effektivisera processer

Kommer du ifrån en roll där du är van att arbeta med planering av personal? Att få ihop tågpersonalens arbetspass på Snälltåget på ett optimalt sätt är en utmaning. Nu söker vi dig med stark koordinerande förmåga och erfarenhet som med ditt strukturerade arbetssätt löpande och proaktivt kan planera hur alla avgångar ska bemannas. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi kan erbjuda dig en trivsam arbetsplats i en händelserik miljö med hjälpsamma kollegor. I rollen som Personalplanerare får du möjlighet att påverka hur Snälltåget som varumärke upplevs både internt och externt. Du kommer arbeta på ett företag där handling, ansvar, nytänkande och samspel är ledord. På Snälltåget blir du delaktig i en gemenskap som genomsyras av öppenhet och handlingskraft. Vi vill leverera det bästa möjliga för våra kunder men inte glömma bort att ha roligt under resans gång.

Centralt kontor
Centralt kontor
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med planering och optimering av resurser gentemot förväntad efterfrågan på en taktisk nivå, med målsättningen att skapa ett så effektivt och hållbart resursutnyttjande som möjligt för att uppnå bästa lönsamhet.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du är placerad på Snälltågets huvudkontor i Malmö tillsammans med ett 15-tal kollegor inom olika roller.
Tillsammans arbetar vi med att ge kunden den bästa upplevelsen av att resa med Snälltåget.
Du rapporterar till Försäljningschefen

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har:

Du har stort intresse för att samordna och effektivisera processer. Rätt person för den här rollen har god analytisk förmåga och ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Du är initiativrik och utvecklingsorienterad och har god förmåga att kommunicera tydligt och uttrycka sig väl i tal och skrift.

Lär känna Snälltåget – din framtida arbetsgivare

På Snälltåget drivs vi av att ge våra resenärer en trevligare resa till ett bättre pris. Vi kör tåg mellan Malmö och Stockholm samt under hösten och vintern kör vi även till Åre/Vemdalen. Utöver den svenska trafiken kör vi tåg till Österrike under vintern och stora delar av året till Berlin. Vi har vår bas och huvudkontor i Malmö och vi är idag ca 80 anställda. Snälltåget är mindre än de flesta aktörer i tågbranschen och därmed kan vi vara mer personliga. Det är viktigt för oss att ge våra resenärer en riktigt bra service. Varje år reser ca 700 000 resenär med oss.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Norra Vallgatan, 34, Malmö. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Snälltåget

Söktips från Lovisa Wang-Larsen – din rekryterare!

Lovisa Wang-Larsen

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Snälltåget valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.
Lovisa Wang-Larsen


Snälltåget

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-05-25