TNG
Platschef Fitness24Seven – Åkersberga Stockholm

Platschef Fitness24Seven – Åkersberga Stockholm

Nu söker Fitness24Seven i Åkersberga, Stockholm en driven Platschef!

Trivs du i en ledarroll och har tidigare haft personalansvar där du coachat medarbetare? Brinner du för träning och hälsa och vill leda ditt team till att leverera service i världsklass för våra medlemmar? Läs då vidare och sök till tjänsten som Platschef till Fitness24Seven i Åkersberga, Stockholm redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Som platschef på Fitness24Seven i Åkersberga får du vara en del av Sveriges mest snabbväxande gymkedja där alla är välkomna.

I rollen som platschef kommer du att jobba i en varierande roll där du har ett helhetsansvar för en av Fitness24Sevens större gymanläggningar. Detta innebär att du får leda och coacha dina medarbetare till att leverera service på högsta nivå till Fitness24Sevens medlemmar. Här får du dels arbeta med planering för anläggningen samtidigt som du jobbar operativt där du bemöter och hjälper medlemmarna.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

I rollen som platschef på anläggningen i Åkersberga kommer du att:

Värt att veta

Under dina arbetspass kommer du att jobba tillsammans med en kollega som du har personalansvar för. Tjänsten är heltid på 100% med möjlighet till flextid där ordinarie tider är varannan vecka schema: måndag - torsdag öppning 11:30 - 19:30 eller stängning 13:15 - 21:15, fredagar 11:15 - 17:15 och varannan lördag 9:15 - 14:15. Detta för att kunna ha bra kontroll över verksamheten.

Tänkt start för tjänsten är så snart vi har hittat rätt person och inleds med en introduktionsutbildning, vilket ger dig en bra grund för rollen som platschef. I denna process arbetar vi med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Våra förväntningar

Vi söker efter dig som har tidigare erfarenhet av att leda andra människor där du haft personalansvar. För att kunna leda och coacha dina medarbetare ser vi att du är trygg i ditt ledarskap och har en god förmåga att bygga relationer. Du jobbar effektivt, organiserat och självständigt då du har ansvar för att gymanläggningen skall fungera. Du har en god förmåga att anpassa dig efter alla typer av människor, både när det gäller dina egna medarbetare, men även för att medlemmarna ska känna sig bekväma och välkomna.

Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Lär känna Fitness24Seven – din framtida arbetsgivare

Fitness24Seven är en av världens snabbast växande gymkedjor och riktar sig till den vanliga motionären som tycker att kvalitativ träning inte skall kosta en förmögenhet. På drygt tio år har de gått från att ha ett enda gym i Malmö till att ha över 230 anläggningar i 6 länder på 3 olika kontinenter. Som medlem på Fitness24Seven har du tillgång till alla anläggningar, i alla länder, dygnet runt. Dessutom ingår gruppträning och det finns även separat avdelning för tjejer. Fitness24Seven har ett stort fokus kring CSR och arbetar bland annat mot organisationer som SOS-barnbyar. Värderingarna som genomsyrar företaget är long-term thinking, on the customers’ terms, learning organisation, cooperation makes the team and social responsibility.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Stationsvägen 33, Åkersberga. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Nathalie Checa – din rekryterare!

Nathalie Checa

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Fitness24Seven valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Nathalie Checa


Fitness24Seven

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-09-02