TNG
Pris- och Masterdata specialist BCP Mekonom

Pris- och Masterdata specialist BCP Mekonom

Bileko Car Parts AB(BCP), en del av Mekonomen Company, erbjuder en utvecklande och spännande roll: Pris- och Masterdata specialist

Vill du ta möjligheten att utvecklas, påverka och forma din egen roll framåt? Gillar du att vrida och vända på siffror? Både din analytiska och kommunikativa förmåga blir viktiga i att kunna driva det dagliga arbetet liksom att ta ägarskap över systemfrågor på BCP och Mekonomen Groups fortsatta tillväxtresa.

Skicka in din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

I den här rollen får du använda din analytiska kompetens och bidra till BCPs och Mekonomen Companys resa till att bli norra Europas ledande och mest kostnadseffektiva varuflöde, samt möjliggöra mobilitet -idag, imorgon och i framtiden.

Bileko Car Parts AB (BCP) är ett supportbolag inom Mekonomen Company som ansvarar för sortiment, inköp och logistik. Primärt stödjer BCP säljbolagen Mekonomen och MECA, men även andra delar inom koncernen. Du blir en del av en prestigelös organisation med stor teknisk och kommersiell kompetens.

Som Pris- och Masteradataspecialist, får du en varierad roll med en central funktion i prissättningen och som systemägare. Du jobbar med utveckling och förbättring av funktionalitet och effektivisering av processer i en utvecklande och dynamisk arbetsmiljö.

6 v semester
6 v semester
Centralt kontor
Centralt kontor
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Ny Teknik
Ny Teknik

Dina arbetsuppgifter

Som Pris- och Masterdataspecialist har du en viktig roll i att kontinuerligt säkerställa högsta kvalitet på BCPs artikeldata för bilreservdelar och tillbehör, samt bidra till ett väl utvecklat och fungerande system för prissättning.
Befattningen innefattar ett flertal olika arbetsuppgifter, men i huvudsak:

Värt att veta

Du kommer vara placerad på Mekonomen Groups huvudkontor vid Torsplan i nya Hagastaden i Stockholm. Du ingår i ett team på sju personer och rapporterar till Inköps- och Kategorichefen. Detta är en heltidstjänst med start så snart rätt person är på plats.

Våra förväntningar

För den här rollen tror vi att du har:

• Minst två års relevant arbetslivserfarenhet.
• Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, systemvetenskap eller ingenjörsvetenskap.
• Mycket god data- och systemvana (Excel, Access, systemkunskap i affärssystem som t. ex. AX, Enterprise).
• Erfarenhet av arbete inom artikelvård och masterdata, gärna från grossistorganisationer.
• God kommunikativ förmåga och behärskar svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.
• Erfarenhet av projektledning.

Som person tror vi att du är noggrann, strukturerad och analytisk. Du gillar att gillar att vrida och vända på siffror och kommer på sätt att effektivisera processer. Du har en stor servicekänsla samt har en stark drivkraft med god förmåga att ta egna initiativ. Du gillar att ta ansvar och sporras av att få styra över dina uppgifter på egen hand. Har du erfarenhet från arbete med masterdata i grossistorganisation eller ett bilintresse är det meriterande.

Lär känna Mekonomen Company – din framtida arbetsgivare

Mekonomen Company möjliggör mobilitet

Navet i Mekonomen Companys erbjudande handlar om att möjliggöra mobilitet – för bilkunder som vill röra sig tryggt och säkert på vägarna, för verkstadsägare som vill utveckla sin affärsverksamhet och för medarbetare som vill växa och nå nya, professionella höjder. Av Sveriges ca 5 miljoner bilar, så tar vi hand om ca 1 miljon – årligen – oavsett motor.
Vi är Sveriges ledande aktör på eftermarknaden för fordon. Vi tror på varje kunds frihet att själv välja service- eller reparationspartner.
Välkommen att lära känna, och utveckla, våra varumärken Mekonomen, MECA, MekoPartner, BilXtra, Speedy och AlltiBil med totalt 200 butiker/expresslager och 1000 anslutna verkstäder.
Tillsammans är vi 1700 kollegor som driver vår affär framåt. Vi förenas av höga ambitioner och värden som vi alltid har med oss i vardagen: respekt, engagemang och kunden i fokus.
.
I grund och botten är vi ett av Sveriges absolut vassaste e-handelsbolag med 80% digitala orders, och leverans på 1–2 timmar via våra egna 320 budbilar.
Mekonomen Company Sverige är en del av börsnoterade Mekonomen Group. Mekonomen Company är en hälsosam arbetsplats driven av glädje och entreprenörskap.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Torsplan 1, Stockholm. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Cilla Lennér – din rekryterare!

Cilla Lennér

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Mekonomen Company valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Cilla Lennér


Mekonomen Company

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-09-07