TNG
Processingenjör till II-VI Stockholm

Processingenjör till II-VI Stockholm

II-VI söker en processingenjör för utvecklingen av nästa generations kraftledare!

För att möta den globala efterfrågan av krafthalvledare i kiselkarbid (SiC) utökar vi nu vår R&D- och produktionsverksamhet vid II-VI i Kista, Stockholm (tidigare Ascatron). Här kommer du vara med och förändra elektronikindustrin genom utveckling och produktion av vår avancerade SiC-epitaxiteknologi.
Som processingenjör inom epitaxi kommer du arbeta med första steget i halvledar-tillverkningen som är avgörande för produkternas prestanda och kvalitet. Med ditt engagemang, kunskaper och idéer hjälper du oss att förändra fordons-, IT- och energisektorn mot en mer hållbar framtid.
Välkommen in med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

                                                                                                                                                                                  Med en historia av att vara ett litet start-up (tidigare Ascatron), och som idag är en del av ett globalt teknikföretag, får du arbeta på en innovativ och utvecklande arbetsplats i teknikens framkant.

Här får du:

 

 

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Bonus
Bonus
Sjukvårds&shyforsakring
Sjukvårds­forsakring
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Ditt huvudansvar som processingenjör är att bidra till utveckling och drift av produktionsprocessen av SiC-epitaxi på plats i Kista.

Detta innebär:

Värt att veta

Här kommer du arbeta med materialproduktionsprocessen, utveckla och förbättra nuvarande arbetsflöden samt installera och köra igång ny utrustning. Rollen kräver att du arbetar på plats i vårt laboratorium i Kista utanför Stockholm samt att du talar och skriver engelska flytande.

Du kommer dagligen att samarbeta med ingenjörer och tekniker inom design, drift, test, kvalitet och tillförlitlighet samt projektledning. Detta är en heltidstjänst på dagtid mån-fre men arbete kvällstid förekommer även några gånger i månaden. Du rapportera till gruppledaren för EPI Production.

Våra förväntningar

För att lyckas i denna roll måste du vara metodisk, analytisk, noggrann och en problemlösare. Du är en lagspelare som tycker om praktiskt arbete och har ett starkt kvalitetstänk.

Vi söker en civilingenjör i nanoteknik, materialvetenskap, oorganisk kemi eller teknisk fysik med några års erfarenhet inom produktionsindustrin. Det är en fördel om du har kunskap inom halvledarteknologi och materialkaraktärisering. Vidare är det en merit om du har erfarenhet av att arbeta i renrum, laboratoriemiljö eller industriproduktion.

Lär känna II-VI Kista AB – din framtida arbetsgivare

II-VI Kista, previously known as Ascatron, produces high-performance Silicon Carbide (SiC) epitaxy material and develops power semiconductors radically reducing losses in electrical converters. Main applications are electric vehicles, data centres, industry, and renewable energy.

The company is located outside Stockholm, with material production and prototyping in the Electrum laboratory clean-room. Here we offer an innovative workplace, with many opportunities for career advancement, personal development, and networking, as well as being part of our journey to transform the electronic industry.

The Kista-unit is part of II-VI Incorporated, a global leader in engineered materials and optoelectronic components, with more than 22,000 employees worldwide.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Isafjordsgatan 22. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Cilla Lennér – din rekryterare!

Cilla Lennér

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • II-VI Kista AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.
Cilla Lennér


II-VI Kista AB

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-06-09