TNG
Divisionschef till Sortera Recycling i Malmö

Divisionschef till Sortera Recycling i Malmö

Sortera Recycling söker en affärsorienterad och coachande chef till verksamheten i Malmö. Sök jobbet som Divisionschef idag!

Vill du ansvara för att utveckla Sortera Recyclings verksamhet i Malmö och driva den framtida tillväxten? Som Divisionschef hos Sortera Recycling får du chansen att driva vår affär och tillväxt samt bygga långvariga relationer genom ditt coachande ledarskap. Följ med på vår spännande resa i en framtidsbransch där vi ständigt fokuserar på expansion och tillväxt samtidigt som vi bidrar till en bättre miljö genom återvinning av byggavfall.

Ditt anställningserbjudande

Sortera Recycling erbjuder dig en varierande och spännande roll med goda möjligheter till påverkan och utveckling. Vår verksamhet präglas av en stark entreprenörsanda och vi välkomnar goda idéer. Som divisionschef och entreprenör i vår "platta" organisation har du nära till beslut och inflytande. Du erbjuds en bred tjänst i en organisation med engagerade medarbetare och en verksamhet som gör skillnad och bidrar till ett mer hållbart samhälle med mindre miljöpåverkan. 

Tjänstebil
Tjänstebil
Bonus
Bonus
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Divisionschef ansvarar du för att driva det strategiska och operativa arbetet framåt inom divisionen i Malmö. Till din hjälp har du ett 20-tal medarbetare som du leder och coachar i deras dagliga arbete. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att: 

Värt att veta

Som chef för divisionen i Malmö har du personalansvar för arbetsgrupp som består av chaufförer, produktionsarbetare, säljare, transportledare och administratör. Din arbetsplats är i huvudsak verksamheten i Malmö som finns på två närliggande adresser. Du ingår i ledningsgruppen för Sortera Recycling och du rapporterar till affärsområdeschef. 

Resor förekommer vid enstaka tillfällen i samband med introduktion och vid ledningsgruppsmöten som hålls en gång i månaden. Arbetstiderna kan variera beroende på verksamhetens behov. 

Våra förväntningar

För rollen som Divisionschef ser vi gärna att du:

Vi söker dig som har en stor vilja och ett driv att utveckla divisionen och dina medarbetare. Därför ser vi gärna att du som person:

Lär känna Sortera Recycling AB – din framtida arbetsgivare

Sortera Group är ett nordiskt miljöbolag som genom sina tre affärsområden Recycling, Industry och Materials strävar efter att vara den främsta miljöentreprenören på den nordiska marknaden, där Sorteras lösningar bidrar till ökad hållbarhet och förbättrad miljöprestanda. Med ca 670 medarbetare och en omsättning på över 2,7 miljarder kronor bedriver Sortera verksamhet i egen regi från försäljning, insamling och behandling till återanvändning och återvinning. Varje dag utför Sortera tjänster som gör skillnad för miljön åt tusentals företag och privatpersoner i Norden.

Visste du att Sortera Recycling AB...

har en gemensam grund i våra värderingar - Sortera Way. I korthet innebär Sortera Way att vi alltid är engagerade i våra kunder och gör vårt bästa (Service), att vi värnar om miljön och gör vad vi kan för att minska klimatpåverkan (Hållbarhet), samt att vi är duktiga och professionella i det vi gör och väl insatta i Sorteras verksamhet (Kompetens). Samtliga medarbetare på Sortera ska arbeta och handla enligt Sortera way.

Därför trivs vi på Sortera Recycling AB...

För mig var det viktigt att få arbeta i en verksamhet som bevarat entreprenörsandan i sin strävan mot hållbara affärer. Sortera har bevisat sig vara ett modernt och snabbfotat tillväxtbolag i en bransch med utvecklingspotential där det agila ledarskapet tillsammans med en stark ägare och engagerade medarbetare får saker att hända. Sorteras resa fram till nu och strategin framåt är en stark motivationsfaktor för mig.

Henrik Gustafsson, Affärsområdeschef

Avstånd till arbetsplatsen

Vinkelgatan 8, Malmö. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Sortera Recycling AB

Söktips från Rebecca Andersson – din rekryterare!

Rebecca Andersson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Sortera Recycling verkar inom en spännande framtidsbransch med fokus på miljö och återvinning. 
  • Du erbjuds en viktig och utvecklande roll i Sortera Recyclings fortsatt tillväxt- och utvecklingsresa.
  • Du får möjlighet att bygga och vidareutveckla din division och arbetsgrupp. 

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Rebecca Andersson


Sortera Recycling AB

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Lead som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-04-09