TNG
Konceptutvecklare till Adven

Konceptutvecklare till Adven

Vill du ha en betydelsefull roll där du får utveckla koncept för ett mer hållbart samhälle? Nu söker Adven Konceptutvecklare!

Vill du vara med och skapa en bättre och mer hållbar framtid? Adven är nu i en expansiv och spännande fas, och söker därför efter fler Konceptutvecklare inom vattenrening. Rollen innebär att du designar vattenreningar för nya och befintliga industrikunder.

Låter det spännande? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

"Tillsammans med våra kunder designar vi de tekniska lösningarna som hjälper dem nå både affärs- och hållbarhetsmål och bygga en mer hållbar värld."

Våra kunder pressas ständigt på att sänka kostnaderna, vara effektivare, minska sitt koldioxidavtryck och vara mer hållbara i alla avseenden. Då alla har olika förutsättningar, situationer och behov varierar lösningarna. Hos Adven har vi en egen avdelning för att utveckla tekniska koncept som hjälper våra kunder att nå sina mål.

Våra konceptutvecklingsteam arbetar tillsammans med våra kunder för att hitta de bästa möjliga lösningarna för dem. Utöver att utveckla tillförlitliga och hållbara lösningar för industrier vill vi alltid hitta sätt att öka energi- och resurseffektivitet. De bästa lösningarna skapas när vi tittar på alla strömmar vilket ofta ger synergieffekter. I samarbete med våra säljteam skapar vi ett helhetskoncept som bäst möter kundernas behov.

Adven erbjuder goda möjligheter till att utvecklas i din yrkesroll och du får ta stort eget ansvar. Som Konceptutvecklare arbetar du tätt ihop med erfarna och kompetenta medarbetare. Du har flera kontaktytor och samarbetspartners både internt och externt.

Var med och skapa en bättre framtid!

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Bonus
Bonus
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

Efterfrågan på våra tjänster ökar ständigt och vi söker nu en teknisk konceptutvecklare/processingenjör som ska jobba med vattenrening med fokus på framför allt membranteknik och jonbytare, men även med inslag av andra tekniker så som indunstning, kristallisation och värmeåtervinning. Rollen innebär att du utvecklar genomförbara tekniska koncept för nya och befintliga industrikunder. 


Exempel på arbetsuppgifter:

Värt att veta

Rollen utgår från Advens kontor i Stockholm men du kommer att arbeta med lösningar inom hela Advens geografi.

Rollen innebär en tillsvidareanställning på heltid. 

Våra förväntningar

För att lyckas som konceptutvecklare tror vi att du har:

Vi söker dig som är självständig, kommunikativ och lösningsorienterad. Du har en förmåga att se helheten men kan också gå ner i detaljer. Vidare är du strukturerad och har lätt för att samarbeta.

Du uttrycker dig väl i svenska och i engelska, såväl i tal som i skrift.

Lär känna Adven Energilösningar – din framtida arbetsgivare

Adven är en dynamisk energikoncern som driver energiomställningen genom att utveckla hållbara och konkurrenskraftiga lösningar i samarbete med kunder, kommuner och leverantörer. Tillsammans förser våra 580 medarbetare hushåll och företag med värme baserad på fjärrvärme och geoenergi, och industrier med ånga, värme, kyla och infrastrukturlösningar som förbättrar resurseffektiviteten. Vi har gedigen erfarenhet med mer än 50 år inom området. Idag driver vi över 350 anläggningar i Europa med en total energivolym om 5 TWh. Vi omsätter årligen 337 miljoner euro och vår totala balansräkning är 1320 miljoner euro.
Tillsammans för en framtid full av möjligheter, adven.se.

Avstånd till arbetsplatsen

Sveavägen 151, Stockholm. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Ida Nordin – din rekryterare!

Ida Nordin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Du kommer att arbeta i ett företag med stark miljöprofil och framåtanda där man eftersträvar hållbarhet både i sina medarbetares utveckling och genom minskat klimatavtryck i verksamheten samt hos sina kunder.
  • Du erbjuds goda möjligheter till att utvecklas i din yrkesroll och du får ta stort eget ansvar.
  • Du är med och skapar en bättre framtid!

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Ida Nordin


Adven Energilösningar

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-04-08