TNG
Projektledare Tekniska Handböcker & Utbildning

Projektledare Tekniska Handböcker & Utbildning

Bli en del av SEK Svensk Elstandard i Kista, Stockholm, som Projektledare för tekniska handböcker och utbildning!

Är du vass på projektledning och kommunikation? Är du tekniskt intresserad också? Bra! Då ska du söka rollen som Projektledare för tekniska handböcker och utbildning hos SEK Svensk Elstandard i Kista, Stockholm. Ditt fokus kommer vara att söka tekniska områden för att initiera projekt och skriva underlag för att ta fram nya SEK-publikationer men också stötta i revidering och förnyelse av befintliga publikationer. Låter det spännande att få möjlighet att vara med och leda SEK in i framtiden?

Varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Idag handlar mycket av det tekniska arbetet på SEK om energiomställningen och elektrifieringen där du blir involverad genom ditt arbete med tekniska publikationer och utbildningar.

Som Projektledare för tekniska handböcker och utbildning hos SEK hamnar du hos en trygg arbetsgivare där du som är kreativ och framåt kan forma och utveckla rollen efter eget initiativ men i nära samarbete med kollegorna i teamet.

Du får en varierad roll med stort eget ansvar och kommer att fungera som spindeln i nätet i projekten och bredda ditt professionella nätverk med både interna och externa kontakter.

Rollen är en konsultanställning de första 6 månaderna, som sedan övergår till en fast anställning hos SEK om allt känns bra från bägge parter. Som konsult hos TNG har du en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension, semester och friskvårdsbidrag.

På plats hos SEK kommer du ha en egen mentor så att dina förutsättningar att kunna komma in i rollen blir så bra som möjligt. SEK är en stabil organisation som månar om sin personal och du kommer jobba självständigt men nära ett litet och sammansvetsat team.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare för tekniska handböcker och utbildning arbetar du nära marknads- och försäljningsavdelningen för att säkerställa effektiv kommunikation och marknadsföring.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

 

Värt att veta

Denna position är ett konsultuppdrag via TNG under de första 6 månaderna, med möjlighet till fast anställning hos SEK Svensk Elstandard efter periodens slut. Du rapporterar till försäljningsansvarig. På kontoret i Kista jobbar ca 15 anställda.

Våra förväntningar

För att lyckas och trivas i rollen på lång sikt ser vi att du har någon form av teknisk bakgrund, antingen från arbetsliv eller studier, gärna inom el. Du har också tidigare erfarenhet av projektledning där du är bekväm med att driva en projektgrupp mot uppsatta deadlines. Att du har god kommunikativ förmåga i både muntlig och skriftlig svenska och engelska är av största vikt eftersom du kommer att projektleda, hantera, skapa och redigera allt ifrån tekniska dokument till handböcker och specifikationer.

Som person är du självgående och ansvarstagande med ett stort tekniskt intresse. Du är empatisk och lyhörd med en inneboende energi och initiativförmåga som gör att du arbetar lika bra självständigt som i team. Du har ett positivt och prestigelöst förhållningssätt och ser fram emot vad du kan åstadkomma hos SEK!

Lär känna SEK Svensk Elstandard – din framtida arbetsgivare

SEK Svensk Elstandard är en ideell organisation som drivs utan vinstintresse och som är utsedd av regeringen att ansvara för all standardisering inom det elektrotekniska området i Sverige. Alla svenska företag, myndigheter, organisationer, högskolor och universitet kan delta i standardiseringsarbetet som till största del bedrivs genom internationella och europeiska samarbeten. Idag deltar omkring 800 experter som med sina specialistkunskaper påverkar internationell standard och representerar Sverige genom SEK som är samordnare och svensk nationalkommitté.

Avstånd till arbetsplatsen

Kistagången 16, 164 40 Kista. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Cilla Lennér – din rekryterare

Cilla Lennér

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Vi på TNG tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och säkerställer att du som konsult har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Cilla Lennér


SEK Svensk Elstandard

Individuell lön
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-12-07