TNG
Riskanalytiker till storbank i Stockholm

Riskanalytiker till storbank i Stockholm

Vi söker nu en Riskanalytiker för ett konsultuppdrag till en ledande storbank i Stockholm!

Som Riskanalytiker arbetar du med att stödja verksamheten i arbetet med att identifiera, hantera och rapportera risker i verksamheten och sådant som kan påverka den. Som Riskanalytiker har du stora möjligheter att utveckla dina kunskaper samt att vara involverad i intressanta projekt och frågeställningar.

Är du är vår nya Riskanalytiker till en ledande storbank i Stockholm! Sök uppdraget idag, urvalet sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Vi söker för kunds räkning en Riskanalytiker. Som Riskanalytiker ingår du i ett engagerat team med fyra erfarna kollegor och utgår från det nya kontoret i Sundbyberg, där flertalet av bankens avdelningar sitter.
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start 29/8 och 6 månader framåt med chans till förlängning, alternativt överrekrytering, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som riskanalytiker kommer du att:

Värt att veta

I tjänsten som Riskanalytiker får du en sällsynt möjlighet att vara med och påverka riskrapporteringen. Du välkomnas i ett team av kvalificerade proffs i en dynamisk arbetsmiljö där processerna ständigt optimeras för att stödja bankens verksamhet. Som medlem av riskrapporteringsteamet får du god inblick i riskrapporteringsprocesserna och får lära dig om olika risktyper.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

Som person är du noggrann och analytisk. Du har god kommunikativ förmåga i tal och skrift, i såväl svenska som engelska. Du är en driven person med hög arbetsmiljö och har ett sinne för problemlösning och processutveckling. Du är även en bra teamspelare.

Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat med finansiell-, risk- och/eller management rapportering.

Lär känna TNG Group AB – din framtida arbetsgivare

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Avstånd till arbetsplatsen

Pyramidvägen 7. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Helena Söderström – din rekryterare!

Helena Söderström

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • TNG Group AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Helena Söderström


TNG Group AB

Lön enligt kollektivavtal
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-08-10