TNG
Account Manager industri till Ahlsell

Account Manager industri till Ahlsell

Motiveras du av att skapa och bygga relationer? Ta då chansen att jobba som säljare på marknadsledande Ahlsell i Skaraborg

Är du en driven, ansvarstagande och kundfokuserad person? Har du dessutom erfarenhet från försäljning och industri? Bra! Då har vi jobbet för dig. Ahlsell fortsätter växa och söker nu en passionerad säljare med ansvar för kund-, affär- och tillväxt inom segmentet industri.

Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Vi har sedan starten vuxit oss stora, idag är vi marknadsledande, men behållit vår entreprenörsanda. Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Här blir du en del av Sveriges största säljorganisation. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre samhälle.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som Account Manager blir din uppgift att bearbeta kunder och ansvara för deras utveckling. 

Hos oss är den ena dagen aldrig den andra lik. Du kommer att vara en viktig del av vårt säljteam och driva försäljning mot nya och befintliga kunder inom segmentet industri.

Du blir en del av Sveriges största säljkår och samarbetar med innesäljare, butikssäljare och chefer i alla segment för att stötta våra kunder på bästa sätt.

Värt att veta

Med din kunskap inom segmentet skapar du förtroende hos Ahlsells prospekt och kunder i västra Sverige. 

Placeringsort: Skövde eller Mariestad. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som på ett engagerande, drivande, öppet och ansvarsfullt sätt hjälper våra kunder att utveckla sina affärer. Du är konsultativ i din försäljning och har förmågan att både etablera och utveckla relationer. Du är målmedveten, lyhörd, ansvarstagande och resultatorienterad.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från försäljning mot industrikunder. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker därför dig som med stort engagemang tar dig an dina arbetsuppgifter. 

Lär känna Ahlsell – din framtida arbetsgivare

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 31 miljarder SEK. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 700 medarbetare, över 240 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Baldersgatan 18, Norrtälje. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Ida Nordin – din rekryterare!

Ida Nordin

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Ahlsell valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Ida Nordin


Ahlsell

Lön enligt kollektivavtal
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2023-04-05