TNG
Teknisk Säljare finska marknaden till Leco Nordic

Teknisk Säljare finska marknaden till Leco Nordic

Nu söker vi en finsktalande teknisk säljare med stor teknisk förståelse till LECO Nordic i Täby, norra Stockholm!

Gillar du att skapa och underhålla långsiktiga kundrelationer? Vill du vara i en tekniskt rådgivande säljarroll? Talar du dessutom flytande finska? I så fall är rollen som teknisk säljare hos LECO något för dig!

Hos LECO kommer du till ett stabilt, internationellt företag med ett välkänt varumärke där du kommer att driva värdeskapande kundrelationer. Dina kunder verkar framförallt inom basindustrin och då främst stålindustrin. Hos LECO råder en familjär stämning och gemenskap tillsammans med en professionalism och stolthet att kunna erbjuda högkvalitativa analysinstrument.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag och bli en del av LECOs härliga team!

Ditt anställningserbjudande

Ditt anställningserbjudande
Du erbjuds en självständig roll med ansvar för kunder på den finska marknaden men där det samtidigt kan uppstå möjlighet att bearbeta eller samarbeta med kunder i övriga nordiska länder också. LECO är marknadsledande inom området analysinstrument och du kommer i huvudsak fokusera på att utöka affären hos befintliga kunder men du kommer även att etablera LECOs erbjudande hos nya kunder.

Du kommer utöka ditt professionella nätverk samtidigt som du har tryggheten av att ha en kunnig och professionell organisation i ryggen.

Extra semesterdagar
Extra semesterdagar
Gym på kontoret
Gym på kontoret
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

På LECO vill vi skapa långsiktiga kundrelationer och vi har ett nära samarbete med kunden genom hela försäljningsprocessen och agerar konsultativt för att skapa trygghet och förtroende. Som teknisk säljare kommer du därför aktivt arbeta för att skapa och utveckla affärsmöjligheter. Du har stort fokus på att skapa värde för våra kunder. Du är med och sätter säljstrategin samt arbetar taktiskt och operativt mot tydligt uppsatta mål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att:

Värt att veta

På LECO blir du del av det amerikanskägda familjeföretagets nordiska del och på kontoret i Stockholm har du 15 kollegor varav 4 är säljare som täcker andra geografiska områden i Norden. Arbetskulturen är familjär och välkomnande och på LECO stöttar man varandra för att nå både individuella och gemensamma resultat.

Kontoret ligger i Täby, norr om Stockholm. Eftersom vi har hög närvaro hos våra kunder ska du även räkna med att du har en veckas resa per månad. Det ger dig en möjlighet att komma både våra instrument och våra kunder närmare.

LECO tillämpar en arbetstid på 37,5 h/veckan.

Våra förväntningar

Vi söker dig som:

 

Som person är du strukturerad, självgående och lösningsorienterad. Du är inlyssnande och har lätt för att skapa långvariga relationer. Trots en stabil och återkommande kundbas hos LECO ser du även fram emot möjligheten att bryta ny mark och utöka kundbasen. Du är kommunikativ och har lätt för att anpassa din kommunikation till både person och situation. Du motiveras av att följa kunder under en längre säljcykel där du bygger förtroende och arbetar nära kunden för att utveckla samarbetet.

Lär känna LECO Nordic AB – din framtida arbetsgivare

Laboratory Equipment Company, som grundades 1936 av Carl Schultz, introducerade vad som skulle bli den första snabba kolanalysatorn för den amerikanska järn- och stålindustrin. Idag, över 85 år senare, fortsätter LECO att vara ett familjeägt företag i tredje generation och är ett erkänt globalt företag inom analytisk instrumentering, masspektrometrar, metallografi och förbrukningsartiklar.

Avstånd till arbetsplatsen

Sjöflygvägen 35 E, Täby. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Cecilia Lennér – din rekryterare

Cecilia Lennér

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

- i rollen som Teknisk Säljare kommer du till en stabil och trygg arbetsgivare med fin gemenskap och teknik i framkant!

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Cecilia Lennér


LECO Nordic AB

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-05-01