TNG
Teknisk Säljare till SafeLine Tyresö Stockholm

Publicerat

Teknisk Säljare till SafeLine Tyresö Stockholm

Är du teknikintresserad och gillar att bygga nya relationer i en affärsnära roll? Sök till Teknisk Säljare hos SafeLine i Tyresö!

Som Teknisk Säljare hos SafeLine på Tyresö, Stockholm får du en central roll med uppgift att öka SafeLines närvaro och försäljning på den svenska marknaden. Du får en självständig roll där du själv kan vara med och påverka SafeLines affär och produkt framåt, i en kreativ och dynamisk miljö. Låter det som nästa utmaning för dig?

Varmt välkommen med din ansökan redan idag och bli en del av SafeLines team!

Ditt anställningserbjudande

På SafeLine kännetecknas arbetskulturen av expertkunskap på en rad olika områden tillsammans med en familjär stämning med stark gemenskap där allas bidrag är avgörande för SafeLines framgång.

I din roll som Teknisk Säljare kommer du få vara med och bygga upp kundbasen i försäljningsorganisationen kring SafeLines IOT lösning och kringliggande tjänster. Du får möjlighet att bredda ditt professionella nätverk, fördjupa dina tekniska kunskaper samt utveckla SafeLines affär framåt. Dina möjligheter är stora, att både forma och påverka din roll framåt, i nära samarbete med övriga kollegor inom försäljning, marknad och utveckling.

På SafeLine värnar man om en stimulerande miljö där alla trivs och känner stolthet och engagemang i att vara en del av SafeLine.

Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Förmånsbil
Förmånsbil
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk säljare hos SafeLine har du ett fritt och självständigt jobb där du planerar dina dagar själv och där merparten av din tid kommer att vara ute hos kunderna. 

Som teknisk säljare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara: 

Värt att veta

På siten i Tyresö jobbar ca 80 anställda. Rollen är på heltid, 40h i veckan och tillsvidare med tillsättning enligt överenskommelse. På säljavdelningen jobbar du och din chef i nära samarbete. 

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen tror vi att du:

Som person är du driven och framåt men också flexibel och inlyssnande. Du har en förmåga att arbeta strukturerat och självständigt och tar dig an dina arbetsuppgifter med engagemang och nyfikenhet. Du har alltid affären i fokus liksom din vilja att göra det lilla extra för kunden. 

Lär känna SafeLine AB – din framtida arbetsgivare

SafeLine grundades 1995 och är idag den ledande oberoende tillverkaren av elektroniska hissäkerhetsprodukter med sju kontor runt om i Europa, utgörandes SafeLine Group. Alla SafeLines produkter utvecklas och tillverkas i Tyresö, Stockholm och sätter standarden för en säker hissresa varje dag runt om i hela Europa.
SafeLines koncept är att tillverka högkvalitativa produkter som är enkla att installera och enkla att konfigurera – helt skräddarsydda för hissbranschen. SafeLine fokuserar enbart på hissindustrin, med överlägsna produkter som resultat. Med över 25 års erfarenhet i branschen och nästan 100 medarbetare som representerar oss i över 25 länder, har vi ett långsiktigt perspektiv som innebär fortsatt stöd för dig och alla andra kunder. Vi är din samarbetspartner i hissäkerhet.

Därför trivs vi på SafeLine AB

Safeline uppmuntrar sina anställda till utveckling. Vår företagskultur präglas av agilitet och snabb respons på kundens behov, vilket skapar en stark känsla av gemenskap och engagemang. Här finns inga fasta gränser för vad du kan uppnå om du tar initiativ och visar framfötterna!

Johan Öhrn, Customer Support Director

Avstånd till arbetsplatsen

Antennvägen 10, Tyresö. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Karriärtips från Cecilia Lennér – din rekryterare

Cecilia Lennér

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • SafeLine AB valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Cecilia Lennér


0736790621


SafeLine AB

Individuell lön
Rekryteringen sker i samarbete med TNG, specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2024-06-04