TNG
Säljare till Aspen AB

Säljare till Aspen AB

Är du en nyfiken utesäljare som är redo för ny utmaning? Just nu söker Aspens en säljare till säljareteam! Sök redan idag!

Har du tidigare arbetat inom Rental eller Construction? Eller du kanske har god kunskap om små bensindrivna maskiner? Som utesäljare på Aspen kommer du bearbeta Rental Depåer från Ystad i söder upp till och med Mälardalen där du har ansvar för att öka försäljning av Aspens produkter. Tillsammans med ditt team kommer ni vara ansiktet utåt för Aspens specifika produktsegment. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Aspen ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av svenska lantbrukare med verksamheter i hela kedjan från jord till bord. Aspens tillhandahåller miljöanpassade bränsle och i företaget ingår varumärket Agrol, som är en stor leverantör till smörjmedel till proffsmarknaden. Vi kommer fortsätta att förbättra våra bränslen och utveckla helt nya produkter som är snälla mot människan, maskinerna och miljön. Omtanke och engagemang var grunden till vår första produkt och det kommer vara vår ledstjärna även i framtiden. Det kan du lita på.

Du kommer ingå i ett säljarteam där man har ansvar för sitt eget affärsområde. Som anställd på Aspen blir du anställd via kollektivavtal och företaget samarbetar med Unionen. Du kommer ha tillgång till tjänstebil där du kommer utgå från din bostad och du kommer också arbeta under förtroendetider. Företaget erbjuder också 30 dagar semester.

Tjänstebil
Tjänstebil
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Som säljare kommer huvudkontoret vara i Hindås där även produktionen befinner sig. Du kommer utgå ifrån ditt boende och planera dina egna dagar utefter dina affärsområden. Ditt område är Mälardalen i norr till Ystad i söder. Du kommer arbeta med ett säljteam där ni stöttar och inspirerar varandra till ett ökat resultat. Arbetstiderna är förtroendetider och du kommer ha tillgång till tjänstebil.

Våra förväntningar

Vi söker en person som har tidigare erfarenhet eller kunskap inom bygg, anläggning, småmaskiner eller rental construction. Som säljare ser vi att du är självgående och tycker om att knyta långsiktiga kontakter med befintliga kunder som nya kunder. Du ska kunna hantera Office paketet. I rollen behöver du kunna prata svenska i både tal och skrift samt kunna förstå engelska. Eftersom kunderna kommer vara på olika platser är B-körkort ett krav.

Lär känna Aspen AB – din framtida arbetsgivare

Lantmännen Aspen är ett svenskt världsledande varumärke av miljöanpassade drivmedel. Aspen erbjuder bränslen för småmotorer inom allt från trädgårds-, skogsarbete och byggindustri, till båtliv och motorsport med omtanke om människa, maskin & miljö. Aspen vill göra det enkelt för såväl professionella användare som för privatpersoner att göra skillnad för miljön. Huvudkontoret i Hindås rymmer såväl forskning och utveckling som produktion med full kvalitetskontroll över hela värdekedjan, från råvaruhanteringen i produktionsenheterna ända ut till butiksledet. Aspen finns representerat i 27 länder, med egen organisation i tre världsdelar, och ägs sedan 2006 av Lantmännen. Läs gärna mer på www.aspen.se

Visste du att Aspen AB...

Vår historia började med en lösning på ett svårt problem: skogsarbetare som drabbades av hälsoproblem på grund av avgaser från motorsågar och röjsågar.Omtanken och engagemanget som ledde fram till denna innovation präglar vårt företag än idag. Vår ambition är alltid att lansera och sälja produkter som är bättre för människa, maskin och miljö.

Avstånd till arbetsplatsen

Iberovägen 2. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Emelie Lämhed – din rekryterare!

Emelie Lämhed

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Aspen har valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Emelie Lämhed


Aspen AB

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-10-17