TNG
Sommarjobb till kundtjänst på EnterCard

Sommarjobb till kundtjänst på EnterCard

Är du intresserad av sommarjobb inom kundtjänst på finansbolag? Till Entercard i Stockholm söker vi dig som vill jobba inom krav.

Trivs du att jobba i en kundnära roll? Vill du bli en del av ett härligt team på Entercard inom deras kravverksamhet på kundtjänst? Sök rollen som kravhandläggare idag!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som kravhandläggare inom kundtjänst på Entercard får du möjlighet att jobba hos en ledande aktör inom utgivning av betal- och kreditkortsprodukter. Nu söker vi dig som är tillgänglig juni tom augusti och som vill ha ett roligt och serviceinriktat sommarjobb inom kundtjänst med trevliga kollegor! Även möjlighet till förlängning i höst. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ingå i avdelningen Credit Risk och tillhör företagets kravverksamhet. I rollen som handläggare inom krav kommer du huvudsakligen att hantera inkommande och utgående samtal till företagets kunder.

I samtalen informerar du kunderna att göra inbetalningar som de av någon anledning är sena med. Det är av stor vikt att du som handläggare är lyhörd för kundens behov samtidigt som du agerar som en god representant för företaget för att hitta bästa möjliga lösning för samtliga parter.

Värt att veta

Arbetstiderna är måndag-fredag 8.30-17.00 men där du en vecka varje månad jobbar mellan 11.30-20.00. Det finns även möjlighet till arbete hemifrån två gånger i veckan. Konsultuppdraget förväntas starta 8-e juni och kommer att pågå tom augusti med möjlighet till förlängning. Entercard sitter i fina lokaler i centrala Stockholm.

Våra förväntningar

Till rollen som kravhandläggare söker vi dig som:

Lär känna Entercard – din framtida arbetsgivare

Entercard är ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag. De erbjuder flexibla konsumentkrediter genom företagets egna varumärke re:member och tillsammans med deras partners. Deras mål är att göra deras kunders vardag enklare genom att erbjuda dem smarta och flexibla finansieringslösningar. Entercard finns representerat i Norge, Sverige och Danmark och har 450 engagerade medarbetare som betjänar företagets 1,7 miljoner kunder.

Avstånd till arbetsplatsen

Klarabergsgatan 60. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Claudia Ullreich – din rekryterare!

Claudia Ullreich

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Entercard valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.
Claudia Ullreich


Entercard

Lön enligt kollektivavtal
Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-06-12