TNG

Supply Planner inom logistik sökes till LensWay

Nu söker vi en Senior Supply Planner inom logistik till LensWay i norra Stockholm. Läs mer och sök redan idag!

Uppdragsgivare LensWay Group
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-08
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pernilla Ek
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Nu söker vi en Senior Supply Planner inom logistik till LensWay i norra Stockholm. Läs mer och sök redan idag!

Till vår kund i Kista söker vi omgående en Senior Supply Planner inom logistik till inköpsavdelning. Denna roll innebär ett helhetsansvar för inköp och logistik gällande både linser och glasögon. Hos LensWay erbjuds du en spännande och bred roll med goda utvecklingsmöjligheter. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

LensWay Group består av tre e-handels butiker - LensWay.com, Lenson.com och Yourlenses.com och ägs av Essilor och är världens ledande företag inom optikbranschen. Här erbjuds du en bred roll med stort eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. I denna roll kommer du ha nära samarbete med kategoricheferna för glasögon och linser men även med övriga medarbetare inom inköpsavdelningen. Rollen innebär också många internationella kontakter med tillverkare och fabriker samt transportörer. Som konsult hos TNG får du självklart ta del av våra förmåner som kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Som stöd har du också en dedikerad konsultchef på TNG. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Supply Planner kommer du fokusera på att utveckla och optimera alla delar kopplade till inköpsprocessen, leverans och lagerhållning.

Dina arbetsuppgifter kommer bl a att innebära att:

  • Ansvara för inköp och logistik i nära samarbete med interna avdelningar men även externt med leverantörer och tillverkare
  • Hantera försörjningskedjan för glasögon och linser samt värdering och tillgänglighet av lager
  • Ansvara för produkters livscykel och göra analyser av material kopplat till orderåtgång
  • Säkra kostnadseffektiv in- och utgående frakt för att möta Lensway Groups SLA: s
  • Arbete med utfasningsprocess, åldringsanalys, produktprocess med långsam rörelse
  • Sammanställa inventeringsbudget och rapportera till ekonomi- och driftsdirektör

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är ett föräldravikariat på 6 månader med uppstart så snart som möjligt enligt överenskommelse och du kommer under denna period att vara anställd som konsult hos TNG. Du att rapportera till kategorichefen samt bli en del av inköpsavdelningen som består av ytterligare en kategorichef samt 5 härliga kollegor.  Stämningen på kontoret präglas av en positiv anda, där beslutsvägarna är korta och samarbete och arbetsglädje står högt på agendan. Tjänsten är placerad i mycket trevliga lokaler i Kista Business Park och du arbetar heltid 8-17 med möjlighet till flextid.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen är det meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom logistik, inköp eller ekonomi och/eller 2-4 års erfarenhet av en liknande roll inom inköp eller logistik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet och förståelse av att hantera inköpsprocessen avseende varuflöden inom B2C. Har du erfarenhet av arbete i Oracle eller något affärssystem är även detta meriterande för rollen. Ett krav för rollen är att du har god erfarenhet av Office paketet specifikt Excel, där du har erfarenhet av arbete med pivot tabeller och stora filer. Har du tidigare arbetat med sammanställning av KPI:er eller har erfarenhet av projektledning är även detta ett stort plus. Då arbetet innebär många interna och externa kontaktytor även med internationella leverantörer och tillverkare, är det viktigt att du hanterar engelska i tal och skrift men även kan göra dig förstådd på svenska i tal och skrift. Som person är du analytisk, kommunikativ och bra på att driva ditt arbete självständigt framåt. Vidare fokuserar du på kvalitet och är noggrann i ditt arbete. Du motiveras av att se försäljningen öka med hjälp av dina prestationer och gillar att ingå i ett kreativt team.

LensWay Group

LensWay Group

LensWay Group består av tre e-handels butiker - LensWay.com, Lenson.com och Yourlenses.com och ägs av Essilor, världens ledande optikföretag. Vi brinner för att förbättra människors syn och liv genom att erbjuda prisvärda linser och glasögon på ett enkelt sätt. Det har gjort oss till Nordens största optikbutik på nätet. LensWay Group är i stark tillväxt och drar nu igång flera spännande projekt som kommer att förändra optikmarknaden och hur man köper glasögon på nätet. Vill du jobba på ett innovativt företag som räknas som en av Nordens mest etablerade e-handlare? Söker du en rolig arbetsplats fylld av glada och engagerade kollegor och vill leverera den bästa digitala konsumentupplevelsen, då är LensWay Group en plats för dig!

INTRESSERAD?

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG Tech och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Sök jobbet fördomsfritt idag!
Uppdragsgivare LensWay Group
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-03-08
Pernilla Ek
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pernilla Ek

0760-715571

Räkna ut avståndet till jobbet


Österögatan 4, Kista


map

Andra jobb som kanske passar dig