TNG
Talent Partner – II-VI – Stockholm

Talent Partner – II-VI – Stockholm

Vill du jobba som Talent Partner och ansvara för rekryteringen hos det högteknologiska bolaget II-VI i Stockholm?

II-VI i Stockholm fortsätter växa och söker en Talent Partner för verksamheterna i Järfälla och Kista. Här ansvarar du för rekryteringsprocesserna och är länken mellan organisationen och externa rekryteringspartners. Du djupdyker ner i teknikintensiva roller och bli del av ett internationellt företag som är ledande inom halvledarteknik. I rollen ingår även ansvar för Employer Branding och on-boarding och på sikt får du möjlighet att bredda dig och växa inom HR-området. Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Talent Partner kommer du få möjlighet att bli involverade i rekryteringsprocesser av spännande ingenjörsroller och breda din kunskap inom tech rekrytering. II-VI är ett högteknologiskt, internationellt bolag som utvecklar framtidens komponenter inom optoelektronik. Siten i Järfälla har en unik produktion av laser-komponenter och en produktutveckling i världsklass. Här får du möjligheter att bidra till utvecklingen av produkter som används i t.ex. stora datorhallar och 5G-nät. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt som har några av världens mest kända tech-bolag som kunder. På II-Vi jobbar du i en mångkulturell, kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar.

I Kista har II-VI en produktionsverksamhet av krafthalvledare i kiselkarbid (SiC). Med en historia av att vara ett litet start-up (tidigare Ascatron), och som idag är en del av ett globalt teknikföretag, är det en innovativ och utvecklande arbetsplats i teknikens framkant.

II-VI är stolta över sina värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som det dagliga arbetet. II-VI tar hand om sin personal och erbjuder dig en marknadsmässig lön, bonusmodell, sex veckors semester, frivillig sjukvårds- och grupplivförsäkring samt ett generöst pensionsupplägg genom Skandia.

Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Talent Partner kommer du främst ansvara för rekryteringen. På sikt finns det möjlighet att växa in i andra ansvarsområden inom HR.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: 

Värt att veta

Rollen innebär ett tätt samarbeta med chefer i verksamheten och med HR-chefen samt HR-specialist inom Compensation and Benefits. Du kommer ha ett samarbeta med Globala HR i HR-relaterade projekt. Tjänsten är på heltid och du är baserad på siten i Järfälla och rapporterar till HR-chefen.

Våra förväntningar

Vi söker dig med erfarenhet av rekrytering inom området teknik och/eller IT. I grunden har du en högskoleutbildning som personal- eller beteendevetare eller motsvarande och har grundläggande kunskap i arbetsrätt. Då du kommer verka i en internationell kontext krävs goda kunskaper i engelska samt goda kunskaper i svenska då du dagligen kommunicerar med svensktalande personal. Har du arbetat i HR-system och är certifierad i något testverktyg för bedömning av personlighet och andra förmågor är det meriterande. Erfarenhet av Employer Branding och övrig HR-administration är meriterande.

Du brinner för service, är en doer som ser till att lösa problem och hjälpa andra. Då du i rollen kommer ha många interna och externa kontakter söker vi dig som är relationsorienterad med en förmåga att skapa förtroende. Du har en hög integritet och håller känslig information för dig själv. Du är bra på att växla mellan strategiska och operativa arbetsuppgifter för att prioritera och optimera din arbetsdag. Eftersom II-VI befinner sig i en stark tillväxtfas och det är högt tempo behöver du trivas i en omväxlande miljö där eget ansvar och att självständigt driva arbetet framåt är nyckeln till framgång.

Lär känna Coherent – din framtida arbetsgivare

II-VI Incorporated, a global leader in engineered materials and optoelectronic components, is a vertically integrated manufacturing company that develops innovative products for diversified applications in the industrial, optical communications, aerospace & defense, life sciences, semiconductor capital equipment, and consumer markets. Headquartered in Saxonburg, Pennsylvania, the Company has research and development, manufacturing, sales, service, and distribution facilities worldwide. The Company produces a wide variety of application-specific photonic and electronic materials and components, and deploys them in various forms, including integrated with advanced software to support our customers. II-VI has today 22 000 employees globally, where 200 employees are working in II-VI Järfälla.

Video thumbnail

Avstånd till arbetsplatsen

Bruttovägen 3. Öppna Google Maps för att räkna ut resvägen till din framtida arbetsplats.

Söktips från Angelina Nilsson – din rekryterare!

Angelina Nilsson

Jag tycker att du ska söka jobbet eftersom:

  • Coherent valt att rekrytera fördomsfritt, datadrivet och rättvist med oss.
  • Vi inledningsvis döljer alla kandidaters namn och kontaktuppgifter för en anonym och rättvis hantering av ansökningar.
  • Du direkt kan se hur din ansökan hanteras och följa våra beslut i realtid via hemsidan.

Frågor om jobbet? Hör av dig till mig
Angelina Nilsson


Coherent

Individuell lön
I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Process
Sök jobbet

Sista ansökningsdag 2022-10-11